To je to što me zanima!

Ribić: "Ako članovi to odluče, možemo štrajkati i do Božića"

Šef Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja u utorak je najavio kako su prosvjetari spremni štrajkati mjesecima ako tako izglasaju članovi
Vidi originalni članak

Štrajk prosvjetara nastavit će se i do Božića ako tako odluče članovi sindikata, rekao je šef Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Vilim Ribić u Dnevniku 3 HRT-a.

Ribić je kazao kako predizborno vrijeme ne može bolje vrijeme biti za štrajk. 

- Vrijeme nismo birali mi nego premijer Zoran Milanović koji je odabrao da jednom sektoru rastu plaću, ali onima kojima je trebao povećati i kojima je bilo obećano nije - rekao je Ribić koji smatra da ponuda ministra Vedrana Mornara uopće nije ponuda te da Vladi nije stalo do prosvjetara.

Podsjetimo, ministar se u utorak sastao s predstavnicima učitelja koji su u štrajku i uručio im pismo namjere u kojem je napisano da će se zahtjev razmotriti s novom Vladom i u skladu s mogućnostima proračuna za 2016. godinu. Sastanak nije trajao niti pola sata, a prosvjetari su najavili nastavak štrajka.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • prcoje 30.09.2015.

    a ke ovi mali brko zajeben,hihihihihihi

  • Satnik Dušan Jugović 30.09.2015.

    Možete, i do idućeg, možda se školstvo oporavi bez uhljebljnih parazita pod vodstvom Ribića.

  • askica 30.09.2015.

    Ovaj štrajk je predizborni trik u interesu HDZ, većina profesora to zna i ne štrajka. A oni koji žele štrajkati do Božića što se mene tiče, mogu. Na njihovo mjesto zaposliti mlade, nezaposlene profesore, a štrajkačima ne isplaćivati plaću jer ne rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare