To je to što me zanima!

Ribić najavio štrajk: Jovanović mrcvari cijeli obrazovni sustav

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja organizira jednodnevni štrajk u četvrtak. Nezadovoljni su stanjem u sustavu, uvjetima rada i smanjenjem plaća
Vidi originalni članak

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja u četvrtak organizira jednodnevni štrajk na fakultetima zbog smanjenja plaća i nezadovoljstva stanjem u sustavu, najavio je na konferenciji za novinare predsjednik Velikog vijeća sindikata Vilim Ribić

- Neće biti nastave, kao ni rada sa studentima. Odradit će se samo nužni poslovi kako bi se spriječila eventualna veća šteta. Središnji događaj štrajka biti će sastanci zaposlenika na kojima će se razmatrati jesu li spremni ići u radikalnije akcije - izjavio je Ribić koji je uvjeren u veliki odaziv na štrajk. 

Ribić je, također, novinarima pročitao pismo u kojem od premijera Zorana Milanovića traži smjenu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića : 

- Zajedno sa svojom ekipom mrcvari obrazovni sustav nedomišljenim, konzistentnim, nepravednim, nestručnim i diskriminirajućim pristupom -  izjavio je Ribić.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • gordi 8 29.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • štajeovoljudimoji 29.05.2014.

    Poštovani prosvjetari. Cijenim vaš trud u radu sa našom djecom, cijenim i vaše obrazovanje, ali dajte malo realno razmišljajte. Koliko godišnjeg odmora imate, koliko praznika koristite, pa dan učitelja, pa dan škole, pa seminari, pa stručna usavršavanja, izleti sa učenicima itd. itd. itd. Okrenite se malo oko sebe i pogledajte kako drugi ljudi žive i prestanite već jednom tražiti kruha preko pogače.

  • Vuk 107 brigada Valpovo 28.05.2014.

    Sere a nejede

Komentiraj...
Vidi sve komentare