To je to što me zanima!

Ribić: Nemojte glasati za SDP i HDZ, nego za Holy ili Jurčića

Ja ne zastupam sebe, nego tisuće i tisuće ljudi, i u njihovo ime govorim. Njih Vlade SDP-a i HDZ-a mrcvare već godinama. Krizi se ne vidi kraj, rekao je Vilim Ribić
Vidi originalni članak

Predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Vilim Ribić u emisiji Hrvatskog radija u petak je pozvao građane da ne glasaju za SDP ni HDZ, nego za Laburiste, ORaH Mirele Holy i Novi val Ljube Jurčića, kojeg je spomenuo i u četvrtak na konferenciji za medije. Rekao je da koalicijska Vlada treba odstupiti i pustiti Jurčića da spasi Hrvatsku. 

Pitali smo ga planira li biti treći sindikalac u politici, nakon Borisa Kunsta (HDZ) i Dragutina Lesara (Stranka rada-Hrvatski laburisti).

- To što sam rekao ne odražava moje osobne stavove. Ja ne zastupam sebe, nego tisuće i tisuće ljudi, i u njihovo ime govorim. Njih Vlade SDP-a i HDZ-a mrcvare već godinama. Krizi se ne vidi kraj i ljudi stvarno imaju problema s takvim Vladama - rekao nam je Ribić. 

Tvrdi kako ne planira nikamo ići iz sindikata jer su u posljednjih nekoliko godina puno toga postigli.

- Sindikat je stabilniji nego ikad. Uostalom, ovdje imam puno veću slobodu nego što bih je imao u politici. Tamo bih morao slušati neke kretene - rekao je u svom stilu Ribić.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • jožek2 27.04.2014.

    Ovaj Ribić mi se nikako ne sviđa samo se bori za svoj interes uz veliku plaću od skoro dvadesetak tisuća kuna ,i sad takvom sindikalistu vjerovati ,podsjeća me na Kunsta koji je jako dobro unovčio i obezbjedio sebe i svoju obitelj na zlu sirotine i potlačenih te ih izdao i prešao u hdz- uz nagradu je dobio i mandet u Saboru RH, sad njegovim stopama ide i ovaj Ribić pa sirotinjo i potlačeni vjerujte mu i glasujte za njega.

  • LebronPetrovic 26.04.2014.

    To je Ribić koji sam sedi i nikaj niš ne vlovi !

  • marijaterezija2 26.04.2014.

    Koji savjeti, glasat ću za koga ja hoću.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare