To je to što me zanima!

Riječani dilali marihuanu i amfetamin: Produžen im pritvor

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv obojice okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv dvojice muškaraca (1977. i 1989. godište) zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

UHITILI DVOJICU U SPLITU Dilali travu i speed: 'Pali' dileri

Optužnicom se prvookrivljeniku stavlja na teret da je od 4. srpnja do 17. srpnja u stanu kojeg koristi u Rijeci, u više navrata, a radi stjecanja protupravne imovinske koristi u točno neutvrđenom iznosu, prodao oko kilogram marihuane i 15 grama amfetamina. Osim toga u stanu je držao i više manjih paketića sa sadržajem amfetamina, a u svom osobnom vozilu, s istom svrhom daljnje prodaje, oko 50 grama marihuane i 210 grama amfetamina.

POLICIJA IH UHVATILA Na području Opatije i Rijeke dilali su kokain i marihuanu

Drugookrivljenika se pak tereti da je 16. srpnja u Viškovu, neovlašteno, a radi daljnje prodaje, posjedovao kilogram marihuane.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je stoga u optužnici da se protiv obojice okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare