To je to što me zanima!

Riječani zaustavili promet na A1: Pretukli navijače Hajduka

Njih navodno stotinjak krenuli su prema putnicima u dva automobila zadarskih registarskih oznaka i fizički i kamenjem napali devetoricu mladića iz dva auta
Vidi originalni članak

Navijači Armade, njih stotinjak, krenulo je u nedjelju u Split na utakmicu Rijeke i Hajduke. Više navijačkih automobila srelo se  oko 14 sati blizu Biljana Donjih kod Zadra.  Stali su posred voznog traka autoceste A1 u smjeru Splita i zaustavili promet.

Navijači su pješice krenuli tražiti navijače Torcide. Našli su dva automobila u kojem su bila četiri navijača iz Zadra i petorica s otoka Paga. Izvukli su ih iz auta i istukli nasred autoceste. Letjelo je i kamenje.

Teško su ozlijedili  22-godišnjaka, a lakše 33-godišnjaka.  Nakon toga napadači su ušli u svoje automobile i odvezli se. 

Dočekali su ih šibenski policajci. Uhitili su 30-ak mladića i odveli ih na kriminalističko istraživanje u Benkovac. Policija tek treba utvrditi tko je što radio u napadu, a kako saznajemo bit će još uhićenja.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • jozabroz 04.11.2015.

    opet cu ponovit,,dok god netko od takvih ne dobije ozbiljnu kaznu za tako nesto, umjesto parsto kuna kazne,ovo nece prestat..

  • mate_punda 04.11.2015.

    djecaci iz reke ili velike muskarcine (100 na 10) samo cu napomenit da sta god radili i koliki god vas kompleksi udarali nikad al nikad necete moc u skupini prosetat Spliton dok ce Torcida marsirat rekom i marsirala je kako rekon tako Zagrebon,Beogradon,Rimon,tj. di god dodu,jednon rijecju jadni ste i jadni ce te ostat (jadni niste bili jer navijacku povijest ni nemate) L.P. djecaci

  • antijugoslavencina 03.11.2015.

    Srbi prebili Orjunase? Ja sam mislio da ih zajedno drzi ljubav prema "Jugi"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare