To je to što me zanima!

Rijeka: Djevojka ispala iz auta i teško se ozlijedila

Mladić (19) iz Bakra je vozio Hondu Civic prema Opatiji. Na ravnom dijelu ceste počeo je pretjecati automobil, a u isto vrijeme njega je pretjecao auto
Vidi originalni članak

Djevojka (19) teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 22.15 sati na području Preluka u Rijeci. Ispala je iz Honde Civic koju je vozio mladić (19) iz Bakra. On je pretjecao auto na ravnom dijelu ceste, a u isto vrijeme njega je pretjecao Riječanin (19) u Mazdi. Da bi izbjegao sudar, skrenuo je ulijevo i udario u ogradu. Djevojka je ispala iz auta i prevezena na KB Sušak gdje su joj utvrdili ozljede opasne po život.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MajaFumic 16.11.2010.

    Zovem se Maja , i ja sam dotična djevojka iz priče, prošlo je više od godinu dana i još sam u krevetu bolničkom....puna sam optimizma i znam da će sve riješiti kad tad , pa makr za 5 godina....ljudski je griješiti ali i opraštati...hvala na podršci :)

  • sonijakodimi 10.11.2009.

    divljaci

  • edony_ri 10.11.2009.

    sta taj decko nije cuo za retrovizor bocni,kako nije vidio da ga drugi stize,ccc...eto mladih nadobudnih vozaca,btw need for speed je samo igrica! curo,brzo se oporavi i razmisli oces opet u auto s takvim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare