To je to što me zanima!

Rijeka: Natječaj za beskamatne zajmove s 2 mil. kuna iz Fonda

Sveučilište u Rijeci osnovalo je 2016. godine Fond za poticanje poduzetništva i partnersko povezivanje s gospodarstvom radi poticanja poslovne suradnje i boljeg povezivanja znanstvene zajednice
Vidi originalni članak

Sveučilište u Rijeci objavilo je natječaj za korištenje beskamatnih zajmova s raspoloživih dva milijuna kuna iz Fonda za poticanje poduzetništva i partnersko povezivanje.

Kako su izvijestili sa Sveučilišta, novac je namijenjen za beskamatne poduzetničke zajmove od 50.000 do 200.000 kuna za financiranje operativnih troškova projekata poslovne suradnje te zapošljavanje sadašnjih i bivših studenata.

ZA TREĆINU MANJI Fiskalizacija: Pad računa na godišnjoj razini za 54 posto

Natječaj je otvoren dok se ne iskoriste financijska sredstava, prvi rok za podnošenje prijava je 15. svibnja, a drugi 30. lipnja ove godine.

Sveučilište u Rijeci osnovalo je 2016. godine Fond za poticanje poduzetništva i partnersko povezivanje s gospodarstvom radi poticanja poslovne suradnje i boljeg povezivanja znanstvene zajednice, studenata i partnerskih organizacija iz okruženja, kako bi se potaknulo poduzetništvo znanstvene zajednice i studenata te radi poticanja zapošljavanja studenata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare