To je to što me zanima!

Rijeka: Od trovanja parama benzina umro Inin radnik

Zbog kvara na rafinerijskim postrojenjima u Urinju počela je istjecati benzinska para. Zbog udisanja smrtonosnih para umro je jedan radnik Ine
Vidi originalni članak

Zoran Mudrovčić (37), zaposlenik Inine rafinerije nafte u Urinju, noćas je preminuo u sušačkoj bolnici riječkog KBC-a od posljedica trovanja benzinskim parama. Očevid i okolnosti nesreće utvrdititi će se tijekom dana, rekla je glasnogovornica riječke policije Mirjana Kulaš. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije, i tada ćemo znati točan uzrok smrti, dodala je Kulaš. Na rafinerijskim postrojenjima nešto poslije ponoći počela je istjecati benzinska para.
- Sve što vam ovoga trenutka mogu reći jest da je, nažalost, 37-godišnjak iz Rijeke, radnik Inine rafinerije u Urinju, preminuo. Što se dešavalo u rafineriji u Urinju, što je uzrokovalo nesreću i smrt radnika, uistinu ne mogu reći. Čekamo rezultate očevida riječke Policijske uprave, rekao nam je glasnogovornik INA-e Bojan Vinek.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 30.01.2008.

    Vec se godinama prica kako se benzin i ostali naftni derivati drze u starim i hrdajucim spremnicima. BTW novinari, Urinj vam je u Kostreni sta nije u Rijeci. Kostrena vam pocinje negdje oko Viktor Lenca pa malo dalje od Urinja.

  • had 30.01.2008.

    Nadam se da je barem kupio dionice INE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare