To je to što me zanima!

Rijeka: Primorac je dobio gripu pa nije otvorio park

Ministar Dragan Primorac je trebao otvoriti zgradu Znanstvenog parka u kampusu na Trsatu. Mićo Antolović tvrdi da se studente ovim zatvara u geto
Vidi originalni članak

Ministar Dragan Primorac trebao je u utorak u Sveučilišnom kampusu na Trsatu otvoriti zgradu prvog Znanstveno-tehnologijskog parka u Hrvatskoj.
- Ministar ima gripu i visoku temperaturu, stoga nije mogao prisustvovati ovome svečanome činu - rekao je Dragan Švarc, državni tajnik i pomoćnik ministra Primorca. Znanstveno-tehnologijski park odnosno zgrada površine od 3.500 četvornih metara, smještena je u preuređenoj zgradi bivše Vojarne. Cilj parka je da bude poveznica znanstvenih istraživanja u sveučilišnim laboratorijima, istraživačkim centrima i poduzetništvima u regiji i šire. Mladi inovatori će u Park dolaziti s idejama gdje će im se pomoći pri njihovoj realizaciji. Ukupna vrijednost programa Znanstveno-tehnologijskog parka procijenjena je na gotovo 4,5 milijuna eura u petogodišnjem razdoblju. Svečeno otvorenje nije moglo proći bez prosvjedovanja. Mićo Antolović prosvjedovao je u ime Riječkog ekološkog pokreta.
- Izgradili ste Kampusarnu na Trsatu. Studente ćete iz centra grada preseliti na periferiju. Zatvoriti ćete ih u geto, a centar će time izgubiti mladost - rekao je Antolović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tužni šokac 07.04.2009.

    eh da je to hercegovina kako bi išao-rijeka to je sdp

  • lexus 07.04.2009.

    kako robot primorac moze dobit gripu.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare