To je to što me zanima!

U kući u Rijeci suprug našao suprugu (56) prerezanog vrata

Tijelo žene pronašli su oko 19.20 sati u Rijeci na adresi Luki 15. Nesretnu ženu prerezanog vrata navodno je u kući kod ulaznih vrata pronašao suprug (62)
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 19 sati u ulici Luki na kućnom broju 15 u privatnoj kući u Rijeci, koju je starijim  supružnicima prije godinu dana dodijelio grad, pronađena je mrtva žena M. Z. (56). Nesretnu ženu prerezanog vrata navodno je u kući kod ulaznih vrata pronašao suprug N. Z. (62).

Kako piše Večernji list, suprug je u prizemlju ličio i u jednom je trenutku čuo neki udarac u stanu iznad. Kad se uspeo gore i ušao u stan tek korak dva od ulaznih vrata, žena je ležala u krvi. Vrata su navodno bila zaključana. U šoku je, pričali su sinoć susjedi, počeo zapomagati i plakati, pozvana je Hitna pomoć i policija, no ženi nije bilo spasa.

Susjedi tvrde kako je nakon pronalaska izbezumljeni suprug zazivao pomoć koju je potom pozvao susjed, koji je slučajno prolazio cestom. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo konstatirati smrt.

Policija i zamjenica županijskog državnog odvjetnika Ivanka Vidović Vinketa trenutno su na terenu kako bi utvrdili sve okolnosti kao i ustanovili je li riječ o nasilnoj smrti.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tekila 24.09.2013.

    ubojica muž

  • Babaluji x 24.09.2013.

    Malo članak u zagonetkama , počivaj u miru !

  • zorica12 24.09.2013.

    jel primaju ove "novine" školovane novinare ili bilo koga? mislim da znam dal da se i ja prijavim... ovo moraš pročitat 743928472 puta i to segment po segment da bi shvatio o čemu je riječ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare