To je to što me zanima!

Rijeka: Simkeovom ubojici (23) ipak odgodili suđenje

Uremovića (23) se sumnjiči da je Simkea bacio u Rječinu, a on se utopio. Suđenje je odgođeno jer je sutkinja kaznena djela spojila u jedan postupak
Vidi originalni članak

Suđenje koje je u ponedjeljak trebalo početi Arnoldu Uremoviću (23), optuženom za ubojstvo Vitomira Jovičića Simkea (36) je odgođeno. Uremovića terete za još dva kaznena djela od 16. srpnja i 7. prosinca zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teške ozljede. Za dva od tih kaznena djela terete se još dva optuženika, Krešimir Budimir i Damijan Vukas pa je sutkinja Ika Šarić predložila da se sva tri kaznena djela spoje u jedan postupak. Optužba i obrana složili su se s tim prijedlogom te je suđenje odgođeno za 25. i 26. veljače te 1. i 2. ožujka. Uremović je podsjetimo, 8.travnja bacio Simkea u Rječinu kod hotela Intercontinental u Rijeci i on se utopio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plavuša13 21.12.2009.

    Zašto spajati?Neka mu za svako nedjelo posebno bude suđeni i neka za svako nedjelo posebno odsluži kaznu.Ovako će mu se i kazna spojiti i naravno umanjiti.Nadam se da griješim,jer ljudski život je neprocjenjiv,a žalosno je da ubojice pogotovo ovako okrutni nakon nekoliko godina bez problema šeću slobodni kao da ništa nije bilo.

  • KrajinaForce 21.12.2009.

    Ovo g??? treba javni lin** jao arapi kako imate lijep zakon za ovakve

Komentiraj...
Vidi sve komentare