To je to što me zanima!

Rijeka: Uhićen zbog pljačke trgovine, ukrao 1.500 kuna

Brzom reakcijom policijskih službenika, počinitelj je nakon dvadesetak minuta uhvaćen na području Martinkovca u Rijeci i priveden na kriminalističko istraživanje u službene policijske prostorije
Vidi originalni članak

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

POGLEDAJTE VIDEO: Prometna u tunelu Mala Kapela 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sumnjiči se da je u četvrtak oko 16 sati, u trgovini na području Saršona kod Viškova, počinio kazneno djelo razbojništva. Prijeteći djelatnici trgovine iz blagajne je otuđio oko 1.500 kuna te se udaljio s vozilom čime je materijalno oštetio trgovačko društvo s područja Splitsko-dalmatinske županije.

POLICIJA GA PRIVELA Suludo! Kod Vojnića vozio auto s 2,54 promila alkohola u krvi

Brzom reakcijom policijskih službenika, počinitelj je nakon dvadesetak minuta uhvaćen na području Martinkovca u Rijeci i priveden na kriminalističko istraživanje u službene policijske prostorije.
 
Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela, isti je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AnteVukelić 21.06.2020.

    Jadnik, baš mi ga je žao

  • netko iz 2 mase 19.06.2020.

    reci da su te tukli pa će oni u istražni a ti na uvjetnu na slobodi

  • RI051_1 19.06.2020.

    Dršte sitne a krimosi slobodno šetaju državom

Komentiraj...
Vidi sve komentare