To je to što me zanima!

Rijeka: 'Vozio sam macu ispod blatobrana puna tri kilometra'

Nakon što se vratio iz kupovine s kćerkom pretražio je cijeli auto i na kraju je jedva zamjetio malo klupko koje je zapelo iza plastike u blatobranu auta
Vidi originalni članak

Vozio sam tri kilometara sa macom u autu, mislio sam da zvuk mačkice dolazi izvana ali sam shvatio kako je negdje u automobilu, rekao je Darko Butorac iz Rijeke koji je uspio izvući mačkicu koja mu se zavukla u blatobran auta.

Nakon što se vratio iz kupovine s kćerkom pretražio je cijeli auto i na kraju je jedva zamjetio malo klupko koje je zapelo iza plastike u blatobranu auta. Uspio joj je glavu zahvatiti prstom i izvući je van. Nisu je odveli veterinaru zato što nije imala nikakvih ozljeda. Nakon što su je nahranili i napojili odlučili su je vratiti majci koju su našli kako se mota oko auta, najvjerovatnije tražeći svojeg izgubljenog mačića.     

Idi na 24sata

Komentari 60

  • BLACKDOG 16.09.2016.

    Jedna je tako došla sa mnom kući, vozeći se 12 km od posla do doma! Pa nakon par dana od kuće do koncertne dvorane 21 km! Pa je još čekala pored auta 4 puna sata da koncert završi! Pa zamislite moje iznenađenje kad mi je prišla, netom smo izašli na parking! Zadržala se u nas malo manje od godine i nažalost, nestala!

  • DanijelGaljar 16.09.2016.

    Ja sam jednom prilikom povezao macka oko 200 km isli na more i na jednom odmoristu zaculo se mjaukanje a to nas macak,cc200km od kuce

  • milky3 16.09.2016.

    Tako je i meni moj Pikacu.dosao. muz ga dovezao ispod blatobrana i ostao je kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare