To je to što me zanima!

Rijetko se pojavljuje u javnosti: Petrov u društvu supruge Maše

Na zatvaranje Zagreb Classic festivala na zagrebački Trg kralja Tomislava došli su brojni političari. Osim Petrova i supruge, tu su bili i Bandić, Brkić, Tepeš i drugi
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, operni ansambl HNK Zagreb pod ravnanjem Ivana Josipa Skendera, a u režiji Krešimira Dolenčića, u utorak navečer izveo je operu Ivana pl. Zajca Nikola Šubić Zrinski uoči zatvaranja Zagreb Classic festivala i početka Europskih sveučilišnih igara. 

Među brojnim uzvanicima bili su i brojni političari, među kojima i Božo Petrov, potpredsjednik Vlade. Petrov je na operu stigao u pratnji lijepe supruge Maše, koju se rijetko kada može vidjeti na javnim događanjima.

Operu su pogledali i HDZ-ovac Milijan Brkić, ondje je bio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, HSP-ovci Ivan Tepeš i Pero Čorić, ministar zdravlja Dario Nakić i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • japanokinez 13.07.2016.

    Od Petrova žena očigledno navija za Partizan.

  • pravedno-po-svima 13.07.2016.

    To je naša buduča savjetnica u slučaju GRIZLI i INA-Mol te ma nači če mo njoj nešto još za savjetovanje jer je i ona otvorila nedavno tvrtku za savjetovanje i usluge ????????

  • buldozderoo 13.07.2016.

    maša,ma bit će da je srpkinja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare