To je to što me zanima!

Rimac više nije na čelu skupine za Zakon o sukobu interesa

Iz ministarstva uprave za Jutarnji list su potvrdili da je do promjene u radnoj skupini došlo, ali nisu objasnili razloge odlaska Josipe Rimac s čelne pozicije
Vidi originalni članak

Državna tajnica u Ministarstvu uprave, Josipa Rimac, više ne vodi radnu skupinu za izradu izmjena i dopuna Zakona o sprečavanju sukoba interesa, potvrđeno je iz ministarstva uprave za Jutarnji list.

ODBIJENICA KUŠČEVIĆU Orešković i Rimac neće skupa raditi: Odlazi iz radne skupine

Jutarnji list piše kako je taj posao ministar uprave Lovro Kuščević u tišini povjerio drugoj osobi.

LOVRO KUŠČEVIĆ: 'Sabor donosi Zakon o sukobu interesa, a ne Josipa Rimac...'

“Dana 17. travnja 2018. godine, ministar uprave donio je Odluku o osnivanju radne grupe za izradu Nacrta prijedloga zakona o sprječavanju sukoba interesa, a sukladno toj Odluci predsjednicom radne grupe imenovana je Neda Štulec Kramarić, načelnica Sektora za politički sustav i državnu upravu u Ministarstvu uprave. Stupanjem na snagu ove Odluke prestala je važiti ranije važeća odluka o osnivanju radne grupe čija je predsjednica bila Josipa Rimac, državna tajnica u Ministarstvu uprave”, stoji u pisanom odgovoru koji su iz Ministarstva uprave uputili Jutarnjem listu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • marijan50 29.04.2018.

    A ja pročitao "...više nije na čelu olupine.. "

  • bezobrvenajeziku 28.04.2018.

    Dobiti će ona opet neku funkciju

  • Usora1 28.04.2018.

    nije vraga da g. Neda Štulec Kramarić ima vise iskustva u "sukobu interesa od rimceve. nekako mi potpuno nelogicno da na celo agencije dodje netko u tome "neiskusan".

Komentiraj...
Vidi sve komentare