To je to što me zanima!

Rimljani napuštaju domove: Najavili su im snažan potres

Raffaele Bendandi predvidio je da će 11. svibnja razorni potres pogoditi središnju Italiju. Svojim metodama ovaj tehničar astrofizike i prije je predviđao potrese
Vidi originalni članak

Pokojni tehničar astrofizike R. Bendandi predvidio je svojim metodama pet velikih potresa, od kojih su tri već bila. Predvidio je i potres u središnjoj Italiji koji bi trebao biti 11. svibnja. Zbog toga tisuće Rimljana napuštaju svoje domove. Znanstvenik Giampaulo Giuliani rekao je za Večernji list da i on može predvidjeti potrese ali samo 24 sata prije. On, naime, mjeri količine plina radona u zraku i na temelju tih vrijednosti predviđa kataklizmičke pojave. Prije dvije godine optužili su ga za lažno uzbunjivanje kad je 24 sata prije upozorio na razorni potres u L’Aquili, no oslobodili su ga. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • SilviaLuksic de Acosta 09.05.2011.

    ljudi,samo si pogledajte na you tubu projekt haarp,pa ce vam bit jasno tko izaziva potrese,jer nije prirodna katastrofa nego je ljudskom rukom izazvano,svi zadnji potresi po cijelom svijetu,samo ljudi su slijepi,malo je onih koji znaju...haarp vam je tajno oruzje sad-a,kojim se moze mjenjati klima,napraviti susa,poplava,snijeg,potresi,uragani,malo se raspitajte na internetu,na zalost na hrvatskom je malo tih informacija,ali tko zna engleski,moze naci sve od a-z...ali ja cu svima dati do znanja,puno onih koji su se javno borili protiv tajnih drustava su sad mrtvi,a oni i dalje rade sto zele...samo potrazite projekt haarp.

  • fantastic 09.05.2011.

    kako je manchester razbio chelsea....uh....

  • MisterChe Guevara 08.05.2011.

    Mogao bi i Dubrovnik nahebati....a đe će onda kruzeri uplovljavati ;) koja bedara......

Komentiraj...
Vidi sve komentare