To je to što me zanima!

'Rješenje ubojstva Ivane Hodak bit će iznenađujuće'

Ljubo Pavasović Visković kaže da je odlično znao Ivanu Hodak i da je veza s Vladimirom Zagorcem izmišljena i nešto na što ona nikad ne bi pristala
Vidi originalni članak

Ljubo Pavasović Visković (38) odvjetnik i bivši dečko ubijene Ivane Hodak o svom životu govorio je za Večernji list i ustvrdio je da će razrješenje Ivanina ubojstva biti iznenađujuće za javnost.
Pavasović je odvjetnik Hrvoja Petrača, a tezu o povezivanju razloga ubojstva Ivane Hodak sa zastupanjem Petrača smatra apsolutno netočnom.  Tvrdi i da  Ivanina nikada ne bi pristala na vezu sa generalom Zagorcem, kako se to nedavno spominjalo u medijima.  
S roditeljima pokojne Ivane, Ljerkom i Zvonimirom Hodak je u dobrim odnosima. Iako nije vjernik s njima odlazi u crkvu jer, kaže, Hodakovima vjera puno znači.
Potječe iz odvjetničke obitelji, a kao dječak bio je prilično živahan, pa su ga izbacili iz vrtića. U drugom razredu srednje demolirao je školu, pa je i iz nje izbačen. S mukom je ipak završio tri razreda srednje škole. S nepunih 17 godina upisao je Pravni fakultet u Splitu, no ubrzo mu je dosadio, pa je otišao u JNA. I tamo je pravio probleme, a otac odvjetnik jedva ga je spasio vojnog zatvora. Iako je imao loše ocjene, uspješno je završio fakultet. S 24 godine je počeo raditi kod odvjetnika Ante Nobila. Nekoliko godina kasnije osnovao je svoju kancelariju. Danas je jedan od najvještijih odvjetnika u Zagrebu, a smatra da ga se krivo naziva mafijaškim odvjetnikom. Za odvjetništvo kaže da je profesija gdje klijente ne biraš, već oni biraju tebe te da brani ljude, a ne njihova djela

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jedna_mala 14.12.2008.

    Može vas biti sram šta ga vrijeđate..a mi smo kao katolička zemlja..ja koja sam odgojena u katoličkoj obitelji znam da nikada ali baš nikada ne znate što vam život donosi..i suditi nekoga prema izgledu..odvratni ste!!sigurno je da su se voljeli..a šta se tiče njegovog života..trebali bi biti svjesni da samo uporni uspjevaju u životu a ne pamenti..šta će ti IQ ne znam koliki ako se ne znaš snać u životu..da se on nije trgnuo u 23..šta bi sada od njega bilo i da nije odlučio sebi i drugima pokazati da mkože..netko je već napisao,nikad ne znate kada će vam trebati odvjetnik..tada ćete gledati da li je uspješan,neće vas zanimati njegov izgled i prošlost..nadam se da ovako besramne komentare ostavljaju stari primitivci,a ne mladi ljudi..al ako se varam onda Hrvatska tone kao i Titanic prije skoro 100 godina..

  • comao 14.12.2008.

    Da mi je znati od čega su mu ovi ožiljci na licu,kao da ga je neko nožem posjekao.

  • mekana 14.12.2008.

    Prije 9 godina trebao mi je odvjetnik za sina i slučajno sam odabrala Pavasovića. Čuli smo se navećer telefonom i rekla sam da zbog bolesnog oca moram na put, a da mi je sin pritvoren. Rekao je da ništa ne brinem, da će odmah ujutro kod njega u Remetinec i da će uraditi sve šte je u njegovoj moći da mu pomogne. Išao mu je redovno kod sina, nosio što mu je trebalo i odrađivao sud i obranu bez i jedne kune, jer se nismo sreli skoro 5 mjeseci. Pavasović nije znao ni da li uopće imam novac niti da li ću mu ikada platiti, ali je sa svoje strane odrađivao posao i to jako uspješno. Upoznala sam ga i vjerujte da nemate pojma koliko je dobar čovjek i nebi trebali da ga blatite. To što ima puno klijenata iz krim miljea nije enigma; njega traže klijenti, a ne on klijente. Nitko od vas ne zna da li mu u budućnosti može zatrebati odvjetnik; bilo za vas, bilo za nekog vašeg, ali vjerujte, novac mu nije primaran jer vrlo dobro znam da voli pomoći i ljudima koji nemaju novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare