To je to što me zanima!

Robijaš oteo psihologinju u zatvoru i satima je silovao

Njemačka: Silovatelj i ubojica nožem je svladao zatvorsku psihologinju i silovao je nekoliko puta. Nagovorili su ga na predaju tek nakon sedam sati
Vidi originalni članak

Muškarac (51), koji u zatvoru Straubing u Njemačkoj robija zbog višestrukih silovanja i ubojstva, oteo je u utorak psihologinju (49) u zatvoru. Bio je naoružan nožem i upao je u terapeutsku jedinicu zatvora i tamo svladao psihologinju. Stotine policajaca stigle su pred zatvor i sedam sati pregovarale sa silovateljem. Tek pola sata poslije ponoći muškarac je pustio taokinju i predao se policiji. Psihologinja je za tih sedam sati duboko istraumatizirana. Muškarac ju je višestruko silovao.
Silovatelj je u zatvoru proveo već 30 godina života, a služio je doživotnu kaznu.
Zatvor u istočnoj Bavarskoj je najvažniji zatvor za počinitelje najtežih kaznenih djela u njemačkoj saveznoj državi. U njemu robijaju zločinci s izrazito dugim kaznama. Već u veljači 1996. je u ćeliji ovog zatvora bila slična otmica. Ubojica je tada zarobio socijalnu radnicu i silovao je. Umjesto nje je mjesto taokinje zauzela šefica zatvora pa je ubojica i nju silovao. Policija je ubojicu nagovorila na predaju tek nakon četiri sata.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zekica 11.04.2009.

    jadna žena :(

  • brko1 09.04.2009.

    Što je tražila, to je i dobila, takvima kao on jedina je pomoć metak u glavu!

  • sussi 09.04.2009.

    nije on zaslužio ni doživotnu robiju samo metak u čelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare