To je to što me zanima!

Roda Malena kljunom ozlijedila Stjepana, probila mu je venu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Roda Malena udarila je Stjepana kad je uzeo malog ptića kojeg je htio nahraniti jer je to i prije činio. Domar Stjepan je u bolnici i očekuje da će ga uskoro pustiti kući
Vidi originalni članak

Umirovljeni domar iz Brodskog Varoša, Stjepan Vokić (68) , oporavlja se na Odjelu kirurgije Opće bolnice Dr. “Josip Benčević” u Slavonskom Brodu .

Roda Malena , o kojoj Stjepan skrbi 24 godine, ozlijedila mu je ruku.

- Prošle srijede odnio sam hranu Malenoj i ptićima. Od pet, koliko ih ima, jedno je jako malo i želio sam ga dodatno nahraniti, a to sam činio i prije. Uzeo sam ga u ruku. Ona me je s velikom preciznošću pogodila u gornji dio šake, i to u venu, krv je šiknula. Sve je to promatrao Klepetan bez da je reagirao - prisjeća se Stjepan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brzo je sišao s krova i ranu zalio domaćom rakijom. Ruka ga je boljela sve jače, a do jutra je otekla. Stjepan je trpio bolove, a sin koji je stigao iz Osijeka nagovarao ga je da ide u bolnicu.

Vjeruje da Malena to nije napravila namjerno

- Računao sam da će proći, ali više nisam mogao izdržati pa sam u ponedjeljak otišao liječniku. Nakon pregleda su me zadržali u bolnici gdje mi svaki dan, uz lijekove, daju infuziju. Sad je malo bolje i očekujem da će me pustiti kući - rekao je Stjepan Vokić dodajući kako vjeruje da to Malena nije učinila namjerno.

- Ja sam pogriješio. Trebao sam joj dati granu da se ona zabavi dok ne nahranim malenoga. Školska spremačica mi je rekla da Malena svako prijepodne dolazi do vrata stana i klepeće, traži me. To me je rasplakalo. Jedva čekam da zagrlim Malenu - rekao je Stjepan iz bolničke postelje.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • Aqamarinne 22.05.2015.

    "Školska spremačica mi je rekla da Malena svako prijepodne dolazi do vrata stana i klepeće, traži me. To me je rasplakalo" Prekrasno kako si životinje jako pametne i kako pamte i znaju da Stjepana nema...Ovo što ga je slučajno sa kljunom potrefila u venu, nije bilo namjerno, samo je instiktivno reagirala tj. mislila je da će se nešto dogoditi svojem malenom ptiću.

  • diavol of Croatia 22.05.2015.

    Dobro da ga je kljunula. S tom rodom svake godine pravi predstave. Već dosadil i Bogu i vragu.

  • Lun@ 777 22.05.2015.

    Malena je samo branila svoju djecu. A Stjepan je dobar čovjek, htio pomoći kao što je i do sada radio. Majke se uvijek ponašaju zaštitnički spram djece, pa tako i rode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare