To je to što me zanima!

Rođak ubio četvero djece i ženu u Parizu: 'Moj ujak je poludio, nožem i čekićem napao obitelj'

Petero ljudi je ubijeno, među kojima četvero djece, u napadu nožem u Parizu u subotu ujutro. Još je petero ozlijeđeno, među kojima i napadač, a troje od njih ozbiljno
Vidi originalni članak

Policija istražuje detalje zločina počinjenog u ulici Rue Emmanuel Arago u istočnom predgrađu Pariza, Noisy-le-Sec. Prema izvještajima lokalnih medija, napadač, koji je rođak ubijenih, pronađen je na mjestu masakra u nesvijesti s nožem i čekićem kraj sebe.

U napadu je ubijeno četvero djece i jedna žena, a vjeruje se da je ubojica ujak djece. Ozlijeđeno je petero ljudi, među kojima i napadač, a troje od njih ozbiljno.

TV kuća BFM Paris objavila je da je u subotu ujutro krvavi mladić ušao u kafić u predgrađu Noisy-le-Sec i od vlasnika tražio pomoć jer je 'njegov ujak poludio i napao obitelj nožem i čekićem'.

'SITUACIJA JE KRAJNJE KRITIČNA' Dramatične snimke iz Italije: Strašna oluja odsjekla sela od svijeta, kuće tonu, ima mrtvih...

Policija je odmah krenula na mjesto zločina gdje su stigli oko 11 sati. Morali su provaliti u zaključanu kuću, a napadač je odveden u bolnicu Beacon, gdje je pod nadzorom policije, piše Independent.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • croat985 03.10.2020.

    Evo ovi iz "mozemo" ce ih docekati jer se medjusobno voli silovat

  • DrvoJavorovo 03.10.2020.

    Sav tehnoloski napredak covjeka pada u vodu kad ne moze nitko dati covjeku njegov mir u dusi.

  • ☠☠☠☠☠ 03.10.2020.

    Čuj to

Komentiraj...
Vidi sve komentare