To je to što me zanima!

Rodbina ju nije pokopala jer im nije ništa ostavila

Tijelo Đurđice Štiglić (60) iz Breznice je pet dana stajalo na patologiji jer nitko nije htio platiti račun. Na kraju je pokojnicu sahranila općina Breznica
Vidi originalni članak

Nakon teške bolesti Đurđica Štiglić (60) iz Breznice preminula je u Specijalnoj bolnici u Novom Marofu u petak. Pokopana je tek u utorak jer se nekoliko dana nije znalo tko će platiti pogreb, piše Večernji list. Pokojnica je živjela s nevjenčanim suprugom u trošnoj kućici i primala 1500 kuna mirovine. Susjedi tvrde kako on nije imao 3600 kuna kojim bi platio pokop, a njezini daljni rođaci su u lošoj financijskoj situaciji te također nisu mogli izdvojiti taj novac. Mještani govore i kako to nije jedini razlog. Navodno je pokojnica ostavila svu imovinu nevjenčanom suprugu pa je to naljutilo rodbinu. Budući da pokojnica ima grobno mjesto u Brezničkom Humu, a prebivalište na području Breznice nitko se nije pretrgao da plati pokapanje. Ipak, pokojnica je našla svoj mir na mjesnom groblju u Brezničkom Humu. Pokop je financirala općina Breznica.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 17.08.2010.

    ima toga i vise nego sto mislite... nazalost.

  • svi_smo_doma 17.08.2010.

    Dobro je žena napravila; za života nije uplaćivala novce za posmrtno, time je uštedjela, a poslije smrti ju ionako nije briga - nije, isto tako, obvezala nikog od rodbine da se mora pobrinuti za pogreb, pa se sad svi rade grbavi - uskače općina, super, familija i nevjenčani su si uštedjeli 3.600 kunića, a žena je dostojno pokopana, mašala!

  • damok 17.08.2010.

    opća je sramota što pogreb košta toliko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare