To je to što me zanima!

Rodila curicu nakon što su joj rekli da je u menopauzi

Sedam sati nakon što su joj doktori u bolnici rekli da ima klasične simptome menopauze, Amanda Morgan (40) iz Neitha rodila je curicu Caitlin
Vidi originalni članak

Nisam imala simptome trudnoće, uopće nisam povraćala niti mi je trbuh rastao, kaže Amanda koja se šokirala kad je shvatila da upravo rađa. Amanda tvrdi da se bojala da nije oboljela od raka jer je i njena majka umrla od te bolesti. Kad joj je doktorica rekla da je u menopauzi, Amanda je otišla kući. Nije uspjela ni dozvati supruga Chrisa kad je osjetila bolove, a dijete je već bilo vani.
- Nije plakala, a ja sam uzela ručnik i omotala je. Kad sam je pokazala Chrisu, on je problijedio - prepričava Amanda.
Chris je pozvao Hitnu koja je majci prerezala pupčanu vrpcu. Ovo je prvo dijete Amande i Chrisa, a ona iz prvog braka ima dva sina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gara 28.01.2008.

    Devet miseci nije primjetila da je trudna ja to nemogu vjerovat.Nemora biti muka i sigurno je gospođa prirodno deblja dok nije primjetila rast stomaka ali da nije osjetila djetetove pokrete u trbuhu malo mi je čudno. Opet sva je moguće eto i sam porod je prošo takvom brzinom dok ju je zabolilo gotovo!

  • entoni 28.01.2008.

    Kako nije pomislila da je treći put trudna ? Doktori kako koji, no nju ne kontam zar su samo tv gledali ili kartali ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare