To je to što me zanima!

Rodila u pivnici: Bebica je žarko željela preživjeti...

IPAK ŽIVOT: Majka (31) u Samoboru se sama porodila u zahodu pivnice. Liječnici su rodilju i bebu prebacili u bolnicu. Oboje se oporavljaju
Vidi originalni članak

Trebamo vašu pomoć, žena se porodila u našem WC-u, nazvala je vlasnica Samoborske pivnice tamošnju policiju. U subotu oko 17.40 samoborski su “plavci” pohitali u pivnicu. U zahodu su, kako doznajemo, pronašli tek rođenu bebu. Bila je živa. Majka (31) je krvarila. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć. Dežurni liječnici rodilju i bebu prevezli su u Vinogradsku bolnicu u Zagrebu.
- Priča se da je rodila u zahodu i da je ostavila bebu. Ja ne znam puno. Rekli su i da su došli policija i Hitna pomoć - ispričala nam je jučer susjeda iz ulice u kojoj je pivnica. Samoborska pivnica u Šmidhenovoj ulici bila je zatvorena neko vrijeme, a nedavno su je ponovno otvorili. Konobarica isprva nije željela ni potvrditi da je u njihovu WC-u žena rodila. Rekla je da ništa ne zna.
- To je privatna stvar majke i o tome ne želim govoriti - jedino je što je rekla. Majka i beba, kažu u bolnici, dobro se osjećaju. Nisu u životnoj opasnosti. Beba je zdrava.U policiji su nam potvrdili rođenje bebe, ali i dodali kako još utvrđuju neke činjenice. Navodno je majka pokušala ozlijediti bebu. Policija s njom još nije razgovarala. Čekaju da se oporavi. Zbog zaštite identiteta majke i bebe nisu željeli davati detaljnije informacije. Krv, koja je curila iz zahoda, prva je primijetila gazdarica. Na vrijeme je nazvala policiju i spasila bebu.


POLICAJCI I LIJEČNICI BEBI SPASILI ŽIVOT
Liječnici i policija još nisu utvrdili točno vrijeme kad je žena rodila. Zahvaljujući brzoj interveniciji samoborske policije i Hitne pomoći, beba je preživjela. S majkom se oporavlja u rodilištu u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • brineta716 26.02.2009.

    pa što je vama ljudi,naravno da je ona znala da je trudna i nije bila pijana...a to što se tiče njenog tretiranja prema bebi..pa uopće me ne čudi,s obzirom da poznam tu ženu....radije prestanite s glupim komentarima..

  • Tesanera 24.02.2009.

    lol, pa nije to klasičn apivnica, već samo naziv restorana. nemojte pretpostavljat odmah najgore! svašta!

  • pulezanka 24.02.2009.

    hmmm...pa valjda je sreca i to sto su i mami spasili zivot ili mama nije vazna...ne razumijem...moze biti vise razloga sto je rodila,di je rodila(opravdanih ili ne,nije ni bitno)...a,moje iskustvo govori(rodila sam 4 puta)da zene i nisu bas svjesne i uracunjljive nakon poroda...nije to sve bas sjajno i bajno(kao sto se gleda u filmovima)...ja sam nakon poroda,danima plakala,zato sto mi beba ima pelenski osip(to mi je bila tolika tragedija,da bi se najradije ubila)sad mi recite da je to normalna reakcija(nije,ali to tek znas,nakon par mjeseci)kad se,,unormalis,, naravno nije kod svake zene ista situacija(psihicka)ali ne treba odmah mamu razapet jer je napravila ,,nesto,, u tom casu(poslije poroda)

Komentiraj...
Vidi sve komentare