To je to što me zanima!

Rodila zaraženu bebu: Mama nije ni znala da ima koronu...

Žena u Londonu rodila je bebu koja je pozitivna na korona virus. Britanka nije ni znala da je zaražena već je u bolnicu došla u visokom stupnju trudnoće i s upalom pluća...
Vidi originalni članak

Britanka koju su hospitalizirali prije nekoliko dana u bolnici u Londonu rodila je dijete pozitivno na korona virus. Liječnici još nisu sigurni je li se beba zarazila u majčinoj utrobi ili pri porodu. To ovu bebu čini najmlađim pacijentom koji se liječi od korona virusa.

Mama nije znala da je zaražena. Primili su je u bolnicu zbog upale pluća, a kasniji testovi su pokazali da je pozitivna na koronu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beba je ostala u rodilištu, a mamu su prebacili u posebni infektološki odjel.

- I mama i beba su izolirani od ostatka bolnica. Još istražujemo koje su okolnosti ovog slučaja. Dosad se pokazalo da bebe i trudnice imaju vrlo niske vjerojatnosti od komplikacija zbog zaraženosti korona virusom - rekli su liječnici iz North Middlesex bolnice, piše Mirror.

CRNE BROJKE Najgori dan za Italiju: Umrlo je još 250 ljudi od korona virusa

U Velikoj Britaniji je trenutno 798 potvrđenih slučajeva i 11 umrlih od korone. U samo jednom danu broj zaraženih je skočio za 208 što je najveći dnevni porast dosad.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ivkaivanka 14.03.2020.

    Nista vam ne vjerujem ! Previse izmisljate i lazete. Kako mozes covjek imati koronavirus a da nezna ? Mora imati neki zbak. Izmisljate i lazete ka stoke.

  • vozi Miško 14.03.2020.

    Middlesex, tko zna s čime se bave u toj britanskoj bolnici?

  • BRestart koalicija 14.03.2020.

    Kad je Baba Vanga prorekla događaje u 2020. g. svi ste se smijali. A vidi sad i Trumpa osobno opisala!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare