To je to što me zanima!

Roditelj: Bageri su blizu djece! Inženjer: 'Stavljena je ograda'

Uznemireni roditelji tvrde da igralište u Rijeci nije ograđeno i da nema nikakvog upozorenja o radovima, dok inženjer koji je zadužen za projekt govori da ima. Policija i komunalno nisu zadobili prijavu
Vidi originalni članak

Nigdje nema trake ni ograde, uopće nije označeno. Djeca su se igrala na rubu kada se bager krenuo okretati, bio je dva metra od djece!, ispričao nam je zabrinuti roditelj.

Pogledajte video: Bageri na igralištu u Rijeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Odmah ću poslati nekoga tamo'

Građevinska tvrtka obavlja radove kod dječjeg igralište u ulici Ede Jurasa u Rijeci. Uznemireni roditelji tvrde da igralište nije ograđeno, da nema nikakve sigurnosne trake i zaštitne ograde, dok inženjer koji je zadužen za projekt govori da ima. 

- Stavili smo i zaštitnu ogradu i traku, nisam bio tamo i ne znam što se dogodilo. Ograđena je i cesta, a mi svaki put slikamo i sve je bilo u redu. Odmah ću poslati nekoga tamo da provjeri u čemu je problem, a mi smo obavijest o radovima zalijepili po okolnim zgradama i upozorili svoje radnike - rekao nam je inženjer tvrtke. 

Kontaktirali smo policiju i komunalno redarstvo u Rijeci, no ni jedni ni drugi nisu zaprimili nikakve prijave oko ovoga.

Iz komunalnog redarstva su nam rekli kako je moguće je da se radi o igralištu koje je zabranjeno koristiti dok se radovi ne završe te će poslati kolegu na teren da provjeri. 

Na videu se ne vidi da je išta ograđeno, kao što se ne vide ni table da je zabranjeno koristiti igralište.

'Derali smo se na djecu da se maknu'

- Ma pretrnuli smo! Bager se počeo okretati i bio je dva metra od jednog djeteta. Svi smo se počeli derati na svoju djecu da se maknu. Nije mi jasno jasno zašto ništa nije ograđeno, stvarno mi nije jasno. Ne daj Bože da se nešto dogodilo - dodao je roditelj. 

Inženjer nam kaže da se moguće bune jer opet rade na istom mjestu.

- Ljudi su već zvali u firmu i bunili se, tamo su jedni radovi već završili, ali su radili struju, mi sada radimo na novom vodovodnom ogranku pa se možda bune zašto su opet ovdje radovi - nadodao je inženjer.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • najiram 10 19.01.2021.

    kako bi hrvatska mogla  naprijed  iz  sve  te  lijenćine  možda  bi  firma  trebala  djecu  im  paziti...gdje  je  socijalna  skrd  što  im  ne  oduzmete  djecu...vidite  da  se  ne  brinu  o   njima...

  • 18.01.2021.

    Odrasla sam tamo, zivila sam u zgradi odmah do parka. Ne vidim nikakav problem bagera, ne smetaju, a nisu valjda ni djeca tako blesava kao sto neki misle..

  • Dianysi 18.01.2021.

    Neki roditelji namjerno prave djecu idiotima, kao sto HDZ pravi narod idiotima

Komentiraj...
Vidi sve komentare