News

Komentari 54

Roditelj: Bageri su blizu djece! Inženjer: 'Stavljena je ograda'

Roditelj: Bageri su blizu djece! Inženjer: 'Stavljena je ograda'

Uznemireni roditelji tvrde da igralište u Rijeci nije ograđeno i da nema nikakvog upozorenja o radovima, dok inženjer koji je zadužen za projekt govori da ima. Policija i komunalno nisu zadobili prijavu

Nigdje nema trake ni ograde, uopće nije označeno. Djeca su se igrala na rubu kada se bager krenuo okretati, bio je dva metra od djece!, ispričao nam je zabrinuti roditelj.

Pogledajte video: Bageri na igralištu u Rijeci

'Odmah ću poslati nekoga tamo'

Građevinska tvrtka obavlja radove kod dječjeg igralište u ulici Ede Jurasa u Rijeci. Uznemireni roditelji tvrde da igralište nije ograđeno, da nema nikakve sigurnosne trake i zaštitne ograde, dok inženjer koji je zadužen za projekt govori da ima. 

- Stavili smo i zaštitnu ogradu i traku, nisam bio tamo i ne znam što se dogodilo. Ograđena je i cesta, a mi svaki put slikamo i sve je bilo u redu. Odmah ću poslati nekoga tamo da provjeri u čemu je problem, a mi smo obavijest o radovima zalijepili po okolnim zgradama i upozorili svoje radnike - rekao nam je inženjer tvrtke. 

Kontaktirali smo policiju i komunalno redarstvo u Rijeci, no ni jedni ni drugi nisu zaprimili nikakve prijave oko ovoga.

Iz komunalnog redarstva su nam rekli kako je moguće je da se radi o igralištu koje je zabranjeno koristiti dok se radovi ne završe te će poslati kolegu na teren da provjeri. 

Na videu se ne vidi da je išta ograđeno, kao što se ne vide ni table da je zabranjeno koristiti igralište.

'Derali smo se na djecu da se maknu'

- Ma pretrnuli smo! Bager se počeo okretati i bio je dva metra od jednog djeteta. Svi smo se počeli derati na svoju djecu da se maknu. Nije mi jasno jasno zašto ništa nije ograđeno, stvarno mi nije jasno. Ne daj Bože da se nešto dogodilo - dodao je roditelj. 

Inženjer nam kaže da se moguće bune jer opet rade na istom mjestu.

- Ljudi su već zvali u firmu i bunili se, tamo su jedni radovi već završili, ali su radili struju, mi sada radimo na novom vodovodnom ogranku pa se možda bune zašto su opet ovdje radovi - nadodao je inženjer.

 

 

Najčitaniji članci