To je to što me zanima!

Roditelji Leonarde: "Ubio si nam dijete, monstrume"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Sesvetama je bila rekonstrukcija prometne nesreće u kojoj je pijani vozač ubio Leonardu Jedličko (5). Roditelji su se suočili s ubojicom...
Vidi originalni članak

Propustio sam Hitnu i neka tjeskoba me uhvatila. Pomislio sam 'Bože, požurit ću, valjda me neće policija zaustaviti ako brže vozim’. Leonarda je krvava ležala na cesti. Iz ušiju joj je išla krv. Pokušao sam je reanimirati, no trznula se nekoliko puta i umrla. Supruga je ležala nekoliko metara od nje, ispričao je Goran Jedličko, otac 5-godišnje Leonarde, koju je 17. ožujka ove godine automobilom pregazio Ivica Maljak (41). Imao je 3,08 promila alkohola u krvi. Na pješačkom prijelazu u Paruževinama kraj Sesveta djevojčica je prelazila cestu čvrsto držeći za ruku majku Maru. Na zahtjev državne odvjetnice jučer su na mjestu tragedije napravili rekonstrukciju. Maljak je svjedočio s lisicama na rukama.
- Monstrume, došao si pokazati gdje si nam dijete ubio - dovikivala mu je obitelj.
- Ništa nam ne može vratiti kćer. Taj čovjek nam se nije nikad ispričao - tiho je prozborila majka Mara. Leonarda se od rođenja panično bojala automobila.
- Izašle smo iz autobusa i krenule prema pješačkom prijelazu. Držala je tetrapak od soka u ručici i rekla: 'Mama, gle, tamo je kanta za smeće’ - ispričala je tužno gledajući mjesto gdje im je poginula kći jedinica. Maljak tvrdi kako se osjeća krivim zato što je pijan vozio, ali ne i za ubojstvo. Odvjetnik Jedličkovih traži maksimalnu kaznu od deset godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mala_st 25.06.2008.

    ..uzas..bia je mrtav pijan i tvrdi da se ne osjeca krivim,a nije se niti ispricao obitelji..za ovakve ne postoji rok kazne..treba ga strpati u zatvor dozivotno..mozda ce onda postati svjestan svog postupka..

  • pikzibner 24.06.2008.

    U pravu si mačkice, to će uvijek biti tak, jer će uvijek postojati ljudi poput tebe koji će smatrati kako se po tom pitanju ne može ništa napraviti. Jer sve dok se ne dogodi tebi osobno, to nije tvoj problem, zar ne? Što se opterećujemo? Nije ti jasno? Stani mi se nasred pješačkog kad ti bude zeleno, ja ću te razmazat po asfaltu s četiri promila u krvi, a ti buš mene branila ovim istim riječima \"dogodi se\".

  • sunce22 24.06.2008.

    riječi su suvišne...za roditelja je najgore izgubiti dijete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare