To je to što me zanima!

Roditelji napustili četvero djece, brigu preuzeo djed: 'Kupim im hranu, pelene. Zovu me mama'

Teško je, kaže Edin, objasniti njegov sadašnji život jer ovo nije mogao očekivati. Briga o djeci iziskuje mnogo odgovornosti, ali i sredstava
Vidi originalni članak

Edin Džafić iz Breze u BiH, slabog zdravlja i minimalnih primanja, preuzeo je brigu o svojih četvero unučadi, ispričao je u emisiji Ispuni mi želju, javlja Hayat.ba.

Jedan od njegove dvojice sinova nakon razvoda sa suprugom ostavio je četvero djece djedu Edinu i baki. 

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Osuđeni za pokušaj ubojstva sutkinji: Zašto si me osudila bez razloga, što će sada moja djeca?

Briga o četvero djece nije jednostavna, pogotovo kada imaju šest, četiri, tri i godinu i po. Edin brine o njima 24 sata, a supruga pokušava dodatno zaraditi nešto u lokalnoj trgovini kako bi doprinijela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Teško je, kaže Edin, objasniti njegov sadašnji život jer ovo nije mogao očekivati. Briga o djeci iziskuje mnogo odgovornosti, ali i sredstava. Ono što mu posebno teško pada je to što vidi koliko djeci nedostaju majka i otac.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Autom sletjeli u kanjon u Crnoj Gori: Nakon osam dana u rijeci Tari našli su mrtvog dječaka (2)

- Ljubav im je potrebna. Mi se trudimo, ali znamo da majku i oca ne može nitko zamijeniti. Sina i snahu sam pitao za sve, ali njih ništa ne interesira. Sve je ovo sada moj život. Od nekih primanja djecu hranim. Uzimam im pelene. Mene zovu babo, dedo, a nekad i mama. Željni su majke, topline… Mi im pružamo što imamo. Jedna je majka, jedan je otac. Kad ne bih ja imao, njima bih dao. Borim se koliko god mogu. Teško je raditi, a njih čuvati – rekao je Edin Džafić.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 17.10.2022.

    A tek spoznaja da neka djeca završe u prihvatilištima jer ih ni djedovi i bake ne žele ili ne mogu se brinuti o njima. Ovo je jedna malo bolja priča jer djed i baka ne izgledaju tako stari i spremni su pomoći! Svaka čast! Nadam se samo da im roditelji, koji to zapravo nisu, ipak pomažu

  • PraznaSlama_1 17.10.2022.

    Sad ce batarelo i markicka trcat u pomoc, a i oni koji su klecali neki dan, jer su im djeca i obitelj na prvom mjestu.

  • vratih se ;-) 17.10.2022.

    i onda netko kaze da je eugenika nehumana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare