To je to što me zanima!

Roditelji, ovakvi vozači vam voze djecu u školu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Autobusna linija je Brestovac - Požega odakle dolazi i prijevoznik, putnici - djeca osnovne škole Antuna Kanižilića, vozač autobusa nepoznat
Vidi originalni članak

Vozili smo iza autobusa. Vidjeli smo da nešto nije u redu jer je bio nagnut na jednu stranu. Kada smo se približili, prestrašili smo se. Prednji kotač bio mu je u zraku. Putnici su bili većinom djeca. Kretao se brzinom od oko 60 kilometara na sat, da je išao brže, sigurno bi se prevrnuo, kaže T. D. (18). Autobus prijevoznika Autoprometno poduzeće Požega vozio je prije nekoliko dana na relaciji Brestovac - Požega, udaljenost između njih je oko šest kilometara. Nismo uspjeli saznati kako je vozač reagirao kad je primijetio da mu autobus ''leti'' i jesu li djeca bila uzrujana. Pukom srećom nije sletio s ceste. Busevi voze djecu iz mjesta Drskovci u Požegu u osnovnu školu i u srednju školu.
- Naša škola ima 960 učenika, gotovo 40 posto putuje svako jutro. Busevi su sigurni. Učenici se nikad nisu požalili. Dobrio surađujemo i s vozačima, a popodne čak i ja znam dočekati bus te ispratiti djecu kući - kaže Zlatko Jakobović (60), ravnatelj OŠ Antuna Kanižlića u Požegi.
Šef prometa APP Požega Igor Krpan, nakon provjere u tehničkoj službi, rekao je kako u posljednjih mjesec dana nije zabilježen niti jedan kvar vozila u tvrtki.
- Autobusi su stari najviše devet godina - kaže Krpan.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nix_zgd 10.12.2007.

    pa kaj je vozač kriv?? vozi 50 kmh...

  • Hacker-ri 09.12.2007.

    mozda su sva djeca sjela na desnu stranu busa :) ili je probusena jedna od desnih guma ! :) a tko ce ga vise znat u ovoj drzavi!

  • smid 07.12.2007.

    u busu nema nikog osim vozaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare