Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roditelji, ovakvi vozači vam voze djecu u školu!

Autobusna linija je Brestovac - Požega odakle dolazi i prijevoznik, putnici - djeca osnovne škole Antuna Kanižilića, vozač autobusa nepoznat

T.D.
Foto: T.D.
7 komentara

Vozili smo iza autobusa. Vidjeli smo da nešto nije u redu jer je bio nagnut na jednu stranu. Kada smo se približili, prestrašili smo se. Prednji kotač bio mu je u zraku. Putnici su bili većinom djeca. Kretao se brzinom od oko 60 kilometara na sat, da je išao brže, sigurno bi se prevrnuo, kaže T. D. (18). Autobus prijevoznika Autoprometno poduzeće Požega vozio je prije nekoliko dana na relaciji Brestovac - Požega, udaljenost između njih je oko šest kilometara. Nismo uspjeli saznati kako je vozač reagirao kad je primijetio da mu autobus ''leti'' i jesu li djeca bila uzrujana. Pukom srećom nije sletio s ceste. Busevi voze djecu iz mjesta Drskovci u Požegu u osnovnu školu i u srednju školu.
- Naša škola ima 960 učenika, gotovo 40 posto putuje svako jutro. Busevi su sigurni. Učenici se nikad nisu požalili. Dobrio surađujemo i s vozačima, a popodne čak i ja znam dočekati bus te ispratiti djecu kući - kaže Zlatko Jakobović (60), ravnatelj OŠ Antuna Kanižlića u Požegi.
Šef prometa APP Požega Igor Krpan, nakon provjere u tehničkoj službi, rekao je kako u posljednjih mjesec dana nije zabilježen niti jedan kvar vozila u tvrtki.
- Autobusi su stari najviše devet godina - kaže Krpan.

Možda vas zanima i ovo:
Message