To je to što me zanima!

Roditelji poginulih cura: 'Naše se kćeri nikada nisu odvajale...'

Obitelj Petrović iz Niša u Srbiji u jednom danu izgubila je dvije kćeri. Marija (24) i Milica (27) stradale su kad je pijani vozač auta Stojan N. (30) naletio na njih i biciklista u nedjelju
Vidi originalni članak

Sve ste zajedno radile, kamo god ste išle, bile ste skupa. Tko mi ih je uzeo, tko ih odveo? Tko je odveo moje ljepotice, tiho je jecala majka stradalih sestara Zora Petrović.

TUGA I BIJES Ispovijest roditelja: U jednom danu smo ostali bez obje kćeri

Obitelj Petrović iz Niša u Srbiji u jednom danu izgubila je dvije kćeri. Marija (24) i Milica (27) stradale su kad je pijani vozač auta Stojan N. (30) u nedjelju oko 18 sati, vozeći 100 km/h, Opel Astrom naletio na biciklista Svetislava Tonića (80), a potom je odletio na nogostup, odnosno na autobusnu postaju, na kojoj su stajale Milica i Marija Petrović.

Svi troje su mrtvi. Milica i Marija bile su uspješne studentice, piše blic.rs. Vozač koji ih je usmrtio napuhao je 1,9 promila.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • moj glas 06.04.2018.

    Tuzno...

  • Jackal1 05.04.2018.

    Ne piše da li je stojan vozio stojadin

  • lola322 05.04.2018.

    Nikad neću shvatiti objavljivanje privatnih tragedija, a i izdvajanje poginulih po dobi, kao da taj čovjek od 80 nema nekoga tko tuguje za njim, ne mora ni biti krvno srodstvo već prijatelj, tako da neukusno skroz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare