To je to što me zanima!

Roditelji su u strahu: Curice lizalicama mami u svoj auto

U veljači smo primili dvije prijave da nepoznati muškarac u Luščiću poziva djecu u auto nudeći im prijevoz. Istražujemo sve - kaže Andreja Lenard iz PU karlovačke
Vidi originalni članak

Proćelav muškarac, srednjih godina i jače tjelesne građe u bijelo-srebrnom autu u četvrti Luščić već neko vrijeme vreba djevojčice i mami ih da uđu u njegov auto, upozorava majka (36) djevojčice (7) koju je muškarac presreo.

Majka kaže kako ju je muškarac zaustavio prije nekoliko dana dok se vraćala iz škole.

- Pozvao ju je da uđe govoreći joj da će joj skratiti put do kuće. Kad ga je odbila i kazala mu: ‘Ne, hvala’, namrgodio se. Ubrzo joj je ponudio lizalicu ako uđe u vozilo - govori šokirana majka te dodaje da je vozač nosio sunčane naočale iako nije bio sunčan dan. 

Majka tvrdi da zna za još jedan takav slučaj jer je tako prišao i školskoj prijateljici njezine kćeri. Oba puta se to dogodilo u Ulici Antuna Gustava Matoša i u dijelu naselja u kojem se nalaze kuće. Majka od tada prati kćer u školu.

- Kći mi je opisala auto. Radi se o većem, skupljem vozilu - zaključuje majka.

- U veljači smo primili dvije prijave da nepoznati muškarac u Luščiću poziva djecu u auto nudeći im prijevoz. Istražujemo sve - kaže Andreja Lenard iz PU karlovačke. 

Idi na 24sata

Komentari 271

  • stjepan19688 27.02.2014.

    namamite vi njega lizalicom od bukovine

  • malešić paula 27.02.2014.

    Curicama nude lizaljke a dječacima čokolade,tako je moj sin imao slični scenarij ,kada je imao 8 g.(1980.g.) išao je iz škole a ono pred školom stoji ,,merđo,,strane registracije a iz auta ,otvorenog stakla ,nudi mu čokoladu i da će ga prebaciti do kuće,a moj sin ,kako sam ga učila da ni u kom slučaju ne razgovara sa nepoznatim ljudima,udari školskom torbom u vrata automobila i produži,kad iz auta skoći muškarac i opsuje mu mater i poleti za njim da ga uhvati ali je moj sin bio brži pobjegne mu i sreća što je bilo puno djece koja su išla kući iz škole,nekoliko dana je taj auto stajao ispred škole,ja sam otišla pred školu i sa strane u autu čekala sina ,kada sam ugledala auto, prišla sam mu i pitala ga koga on traži ,upalio auto i odjurio,zapisala sam broj tablice i predala policiji,kasnije sam čula ga traže i da je osumnjičen za otmicu djece......oduvjek je tako bilo i zato preporučam roditelje da svojoj djeci pričaju i savjetuju da se neupuštaju u razgovor sa nepoznatim ljudima....

  • Komunjarska Glasačka Goveda 27.02.2014.

    kako je krenulo u ovoj zemlji i pedofili će imat "paradu ponosa"

Komentiraj...
Vidi sve komentare