To je to što me zanima!

Roditelji zbunjeni, pala stranica CARNET-a: 'Hoće li biti škole?'

Tu je i informacija da su možda i kuharice u štrajku pa neće biti obroka za djecu koja ipak odu u školu. Ovo je neozbiljno i neodogvorno, rekla nam je čitateljica
Vidi originalni članak

Zbog navale na mrežne stranice škola zbog najavljenog štrajka u četvrtak, pao je sustav CARNET-a. 

- Zbog iznimno velikog opterećenja sustava, dio korisnika ima poteškoća s pristupanjem mrežnim stranicama škola. Radimo na njihovom otklanjanju kako bismo svim korisnicima u najkraćem roku omogućili pristup - izvijestili su na svojim stranicama. 

- Potpuno smo zbunjeni - danas poslijepodne u školi su nam rekli da naši prvašići nemaju u petak školu zbog štrajka. No zvala je druga mama da su njoj rekli da će ipak biti dežurstva za djecu sutra kao alternativu za čuvanje. Zbunjena sam i ne znam trebam li sutra zbog prosvjetara uzimati godišnji odmor i izostati sa svog posla ili ne. A tu je i informacija da su možda i kuharice u štrajku pa neće biti obroka za djecu koja ipak odu u školu. Ovo je neozbiljno i neodogvorno – reakcija je jednog roditelja za zagrebačke Trešnjavke koji nam se obratio.

Kaže i da su primili uvečer i službenu obavijest iz škole da ni sami ne znaju previše o sutrašnjem danu pa da je na roditeljima da odluče hoće li slati djecu u školu ili ne.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • projekt_venus 10.10.2019.

    Roditelji zbunjeni? Svašta, podržimo svi skupa borbu za pravednu raspodjelu novca i ne šaljimo djecu u školu. Nije to nikakav ultimatum, ni prijetnja to je pravo na bolji život. Onaj tko je zbunjen i to ne razumije ima problem sam sa sobom

  • Judita👥 10.10.2019.

    Pa nema nastave..the end. U 12hće se vidjeti hoće li sutra biti

  • lav24 10.10.2019.

    Svi u štrajk i na ulice ne samo ucitelji!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare