Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
94 komentara

Roditelji zbunjeni, pala stranica CARNET-a: 'Hoće li biti škole?'

Tu je i informacija da su možda i kuharice u štrajku pa neće biti obroka za djecu koja ipak odu u školu. Ovo je neozbiljno i neodogvorno, rekla nam je čitateljica

94 komentara

Zbog navale na mrežne stranice škola zbog najavljenog štrajka u četvrtak, pao je sustav CARNET-a. 

- Zbog iznimno velikog opterećenja sustava, dio korisnika ima poteškoća s pristupanjem mrežnim stranicama škola. Radimo na njihovom otklanjanju kako bismo svim korisnicima u najkraćem roku omogućili pristup - izvijestili su na svojim stranicama. 

Foto: screenshot/

- Potpuno smo zbunjeni - danas poslijepodne u školi su nam rekli da naši prvašići nemaju u petak školu zbog štrajka. No zvala je druga mama da su njoj rekli da će ipak biti dežurstva za djecu sutra kao alternativu za čuvanje. Zbunjena sam i ne znam trebam li sutra zbog prosvjetara uzimati godišnji odmor i izostati sa svog posla ili ne. A tu je i informacija da su možda i kuharice u štrajku pa neće biti obroka za djecu koja ipak odu u školu. Ovo je neozbiljno i neodogvorno – reakcija je jednog roditelja za zagrebačke Trešnjavke koji nam se obratio.

Kaže i da su primili uvečer i službenu obavijest iz škole da ni sami ne znaju previše o sutrašnjem danu pa da je na roditeljima da odluče hoće li slati djecu u školu ili ne.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message