To je to što me zanima!

Rodman otkrio: Kim Jong-un ima kćer koja se zove Ju-ae

Dennis Rodman je u Sj. Koreji bio dvaput ove godine. Posjetio je prijatelja Kim Jong-una, za kojeg je otkrio da ima kćerkicu te izjavio kako je njegova obitelj predivna
Vidi originalni članak

Bivši košarkaš Dennis Rodman prošli je tjedan posjetio Sjevernu Koreju i proveo vrijeme sa svojim prijateljom Kim Jong-unom i njegovom obitelji.

- Držao sam njegovu kćerku Ju-ae i razgovarao s Kimovom suprugom. Dobar je otac i ima predivnu obitelj - rekao je Rodman.

Za Kimovu suprugu Ri Sol se pretpostavilo da je trudna kada su se, prošle godine, pojavile fotografije državne novinske agencije iako to nije bilo službeno potvrđeno. Nestala je iz javnog života sve do srpnja 2012., kada je službeno potvrđeno da je u drugom stanju.

Rodman je za The Guardian izjavio da je držao Kimovo dijete Ju-ae i razgovarao s gospođom Ri. Opisao je Kima kao velikog čovjeka i dobrog oca, te je rekao da diktator ima prekrasnu obitelj.

- Kim mi je rekao da se vidimo u prosincu - otkrio je Rodman.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • The_Man 09.09.2013.

    normalno da je kim pošten on vodi brigu za svojim narodom i sve u sjevernoj koreji je u vlasništvu države a ne u vlasništvu židova zbog toga im i jesu napenalili sankcije ne samo njima već svakoj nezavisnoj zemlji, evo kubu tlače preko pola stoljeća a ko to usa i židovi eto ko!

  • WOMANIZER 09.09.2013.

    zamišljam si njega ko oca, al ne ide! lol

  • user_102927 09.09.2013.

    ima zgodnu zenicu..sltkicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare