To je to što me zanima!

Rohatinski po popularnosti odmah iza Ive Josipovića

Najveći dio birača simpatizira SDP dok vladajući HDZ uživa 8 posto manju potporu. Najpozitivniji su predsjednik Josipović i guverner Rohatinski
Vidi originalni članak

Ankete o popularnosti domaćih političara pokazuju da bi prijevremeni izbori donijeli promjenu vlasti. Najveći dio birača simpatizira SDP dok vladajući HDZ uživa 8 posto manju potporu. Najpozitivniji su predsjednik Ivo Josipović i guverner HNB-a Željko Rohatinski.  Premijerka Kosor nije toliko pozitivna u očima građana, ali na toj skali stoji bolje od SDP-ova šefa Milanovića. Najveći negativac je Ivo Sanader, a slijede ga Vladimir Šeks i premijerka. Među deset najnegativnijih je i Milan Bandić, piše HRT. Samo 30 posto građana je zadovoljno radom Jadranke Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dzudzan 04.08.2010.

    Ben vam lignju! Ko radi te ankete i ko sudjeluje u njima? Hoće li nekad neko i mene upitati za mišljenje?

  • Univerzum 04.08.2010.

    Šprem i ostatak ekipe su jako loši političari, nikako mi nede njegov pokvareni smješak iz glave kada je sjedio u Varšavskoj i govorio da SDP nema ništa s tim a upravljaju gradom 10 godina, Bernardiću i Milanoviću nemojte se vi tako ispolitizirati već počnite raditi za dobrobit naroda inače smo svi mi naje....li !

  • tužni šokac 04.08.2010.

    mislim jedini političar koji ima svoje ja,,,sad ćemo gaq vidjeti u vezi ljubljanske banke treba da sačuva dostojanstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare