To je to što me zanima!

Romeo i Julia: Ubila se jer joj je poginuo dečko (22)

Britanka Megan (20) u oproštajnom pismu svojoj obitelji je poručila da ne može biti bez Stevena te da ne budu tužni jer je ona na boljem mjestu
Vidi originalni članak

Megan McAuley (20) ubila se nakon što je vidjela svog dečka Stevena Longstaffea (22) kako pada sa visine od 10 metara i pogiba. Mladić je bio grafiter te se popeo na nadvožnjak u Liverpoolu kako bi crtao na njemu. Megan je bila s njime i držala ga u naručju do dolaska hitne. U bolnici su ga operirali, no zbog otekline na mozgu preminuo je sljedeći dan, 5. srpnja. Dan kasnije našli su obješenu Megan. U istrazi se doznalo kako se djevojka pokušala ubiti i prošle godine, nedugo nakon što je upoznala Stevena, te je vjerovala kako joj je on spasio život. U oproštajnom pismu obitelji napisala je: Ne budite tužni, budite jaki. Sada sam na boljem mjestu s muškarcem kojeg volim. Ne mogu živjeti bez njega. Mama i tata, jako vas volim. Nemojte da vas vidim tužne kada pogledam dolje.
- Ovo je najsličniji slučaj onom Romea i Julije od kada radim na ovom sudu. Pokazuje kako ih je ljubav zbližila i natjerala Megan da krene za Stevenom nakon njegove smrti. Ne kritizirajte ih zbog njihovih odluka, ne osuđujte ih, slavite ih - rekao je istražni sudac Andre Rebello. Policija je upozorila kako su grafiti skup 'sport' za grad, ali i za umjetnike koji se dovode u opasnost, poput Stevena. Na nadvožnjaku s kojeg je pao našli su njegov grafit 'Skool', kao i na više lokacija u Liverpoolu, a jedan je posvetio djevojci riječima 'Skool srce Megan'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_38602 19.08.2010.

    tuzno :((

  • MinnieL 19.08.2010.

    Meni je ovo jako tužno... I ne osuđujem je! Teško je živjet bez voljene osobe... Ona ga je samo željela opet vidjeti i zagrliti... Je da je malo sebično od nje, zbog obitelji i prijatelja koji tuguju za njom, al nismo svi isti i taj udarac smrti bližnjeg ne podnosimo svi isto. Ona je izabrala \"lakši\" način. Ugl RIP oboje.

  • gladijator 19.08.2010.

    Jednom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare