To je to što me zanima!

Romeo i Julija iz zagrebačke Dubrave u novom 24expressu

SUPER NAGRADNA IGRA: Izrežite kupon u novom broju tjednika 24sataExpress i osvojite najbolji europski LCD televizor, LG LED prijamnika s ekranom od 106 cm
Vidi originalni članak

Zbog bolesne ljubomore dvoje je mladih iz zagrebačke Dubrave izgubilo živote. Novi broj 24expressa otkriva njihovu ljubavnu priču te pozadinu krvavih ubojstava. U vašem omiljenom tjedniku čitajte i o tajnom djelovanju zločinca Gorana Hadžića, koji je jedno vrijeme surađivao s Hrvatskom.

Dijana Čuljak i Vladimir Šelebaj donedavno su se činili kao idealan par. Ipak, njihova rastava bi mogla biti jedna od najskupljih u Hrvatskoj. U novom broju saznajte što je dovelo do kraha braka i sve o podjeli milijunske imovine bračnog para.

Bivša Miss Hrvatske Katarina Banić, koja tajno ljubi nogometaša Vedrana Ćorluku, otkriva čitateljicama 24expressa kako se riješila “škembice”. A vjerne čitatelje čeka i nagradna igra. U novom broju potražite kupon, izrežite ga i pošaljite na našu adresu. Najsretniji će postati vlasnici najboljeg europskog LCD televizora, LG LED prijamnika s ekranom od 106 cm. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Saicm 03.06.2011.

    Njen babo navija za Zagreb a njegov za Dinamo!?

  • eurodiesel 03.06.2011.

    Nadam se da će ih tužit zbog ove fotografije ako nisu dobili neku dozvolu!! Ako baba zbog neistaknute cijene na krompiru može ić u zatvor i baba što prodaje hlače pokojnog djeda, pa valjda onda ima neki članak i za ovo!!!

  • čokolino321 03.06.2011.

    fotografija,,,naslov,,,strašno,kako možete to objaviti,,a,mi kad napišemo nešto,ili samo jednu riječ koja nije "pogodna" admin odma briše,,i onda ispod piše kako je dijana čuljak šelebaj mjesečno trošila 30 tisuća eura,,ma strašno za ovaj jadni, mali ,ispačeni i gladni narod,,,admine samo naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare