To je to što me zanima!

Na ronioca nasrnuo morski pas i pokušao zagristi kameru

Scott MacNichol ronio je u Maineu i snimao podvodnom kamerom. Iako je iskusan ronilac, kaže kako nikad nije imao bliski susret s opasnom morskom zvijeri
Vidi originalni članak

Ronilac Scott MacNichol (30) i njegova kamera imali su bliski susret s morskim psom. Dok je kamerom snimao podmorje na obali države Maine na kameru je nasrnuo morski pas. Scott tvrdi da oko njega nisu plivale nikakve ribe ili bilo što drugo što bi privuklo morsku neman. Procjenjuje da je bio dug oko 2,5 metra, piše Canadian Press

- Bilo je očigledno da ga je zanimala kamera jer me dva puta okružio i onda nasrnuo. Bio sam  prestravljen dok je nekoliko puta pokušavao zagristi kameru. Dok gledate video možete me čuti kako vrištim pod vodom - rekao je potreseni Scott koji 11 godina, koliko se bavi ronjenjem, nikada nije imao tako blizak susret s morskim psom.  

Na sreću, Scott je uspio izaći iz mora i uspeti se na brod. Ostatak posade javio je drugom roniocu te je izašao bez ozljeda. 

- Ovo je bila nezgoda. Ljudi svakodnevno imaju prometne nesreće pa ne odustaju od vožnje - rekao je Scott kojeg bliski susret sa zvijeri nije uplašio odlaska u more. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_48140 06.11.2010.

    pa ni nevidi se bas nesto posebno

  • CoRny_ 02.11.2010.

    ma ko ti je kriv kad zgledas ko tuljan...

  • cevi 28.10.2010.

    U prirodi nitko ne voli paparazze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare