To je to što me zanima!

Rošada: Izmjena u saborskim klupama nakon lokalnih izbora

Zlatko Komadina (SDP) odlazi s Markovog trga jer je izabran za primorsko-goranskog župana. Ana Lovrin vraća se kao zamjenica Božidara Kalmete (HDZ)
Vidi originalni članak

Nakon lokalnih izbora došlo je do rošade u saborskim klupama. Bivši ličko-senjski župan Milan Jurković (HDZ), koji na izborima nije bio kandidat, prisegnuo je na zastupničku dužnost. On je mandat u Saboru osvojio na prošlim parlamentarnim izborima, no kako je funkcija župana nespojiva s dužnosničkom, mandat je stavio u mirovanje. 

Njegovim povratkom iz zastupničkih klupa odlazi njegova zamjena Ana Lovrin. Neslužbeno se govori da je njezin odlazak tek privremen, jer bi se iz Sabora navodno trebao povući novi zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, a Lovrin bi se u zastupničke klupe vratila kao njegova zamjena. 

Zlatko Komadina (SDP) odlazi s Markovog trga jer je izabran za primorsko-goranskog župana, a na njegovo mjesto dolazi Ada Damjanac, koja ga je na tom mjestu mijenjala dok je Komadina bio ministar prometa. Iz saborskih klupa otišao je i Željko Kolar (SDP), koji je izabran za krapinsko-zagorskog župana. Tko će ga zamijeniti još nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • svanuće 08.06.2013.

    Radnici ne dobiju plaću ni za odrađeni posao ,a ovima je i šetnja bogato plaćena .

  • statusne somalire 08.06.2013.

    više nisi bolestan

  • Yassa 07.06.2013.

    sjaši murta da uzjaši kurta

Komentiraj...
Vidi sve komentare