To je to što me zanima!

Rosavec tvrdi: Nisam prijatelju nabrijao Audi na račun županije

Bivši sisački dožupan, ali i njegov prijatelj s Audijem te mehaničar rekli su da nisu krivi za optužbe, za koje ih se tereti
Vidi originalni članak

Je li Roman Rosavec, bivši zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića, 9. studenog 2017. slupao službenu Škodu Octaviju, a zatim na automobilu dao popraviti letvu volana za 3900 kuna ili je sve bilo fingirano kako bi njegov prijatelj Ivica Šoštarić na račun županije “nabrijao” motor Audija A4, koji koristi?

"KOKOŠAR" NA SUDU Sudit će bivšem dožupanu Rosavcu jer je na račun županije prijatelju 'nabrijao' Audi A4

Na ova pitanja odgovore će morati dati sudsko vijeće Županijskog suda u Zagrebu nakon što provede dokaze Uskoka i okrivljenika. Osim Rosavca i Šoštarića, koji je zaposlen u županiji, a nekad je vodio mladež HDZ-a Gline, na optuženičku klupu sjeo je i automehaničar Igor Škrinjar.

- Nismo krivi - izjasnila su se sva trojica na optužbe za koje ih se tereti.

Rosavec pokušava dokazati svoju nevinost pozivajući na sud drugog mehaničara, koji je pregledao Škodu nakon popravka kod Škrinjara, prije nego što su je odvezli istražitelji.

BIVŠEM ŠEFU MLADEŽI HDZ-A Pa ovaj nema srama: Rosavec prijatelju 'nabrijao' skupocjeni Audi A4 na račun županije

Pokušat će dokazati i da je zaista imao nesreću tamo gdje je naveo te da je stup u koji je udario premješten kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kakšto 10.01.2022.

    s ovakvom facom, nabrijani auto mu jedina šansa da se neka žena okrene za njim a da ju baš izravno ne plaća. Ovako si umišlja da je donekle prihvatljiv kao muško. IA zato je i u hdz ušao. Jer se osjeća kao nula.

  • recute mami 13.11.2021.

    Top

  • matador 13.11.2021.

    Dečko zbregov!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare