To je to što me zanima!

Rotirali se pa prevrnuli na krov, iz auta su ih vadili vatrogasci

Uzrok nesreće vjerojatno je brzina zbog koje se automobil zarotirao i prevrnuo u Ulici Andrije Gredičaka. Unesrećeni su ostali priklješteni u vozilu pa su vatrogasci morali rezati lim
Vidi originalni članak

Zabočki vatrogasci morali su rezati lim kako bi iz potpuno smrskanog automobila u Oroslavju izvukli dvoje ozlijeđenih iz prometne nesreće u subotu oko 6.15 sati. Prema prvim informacijama, nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen, jedan ima teže, a drugi lakše ozljede. 

Uzrok nesreće vjerojatno je brzina zbog koje se automobil zarotirao i prevrnuo u Ulici Andrije Gredičaka, stotinjak metara prije rotora na ulasku u Oroslavje.

- Čuo se samo jak udarac, vjerojatno od okretanja automobila. Ne znamo u što su udarili - kažu ljudi koji žive blizu mjesta nesreće.

Unesrećeni su ostali prikliješteni u automobilu. Na mjesto nesreće stigla su dvoja kola Hitne pomoći i odvezla ih u Opću bolnicu Bračak. Policija će nakon očevida utvrditi točan uzrok nesreće. Zasad nije poznato jesu li unesrećeni bili i alkoholizirani.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vinko_matic 22.05.2016.

    Uzrok nesreće vjerojatno je tudum, odnosno direktor.

  • Tikvane 21.05.2016.

    zašto su ih vadili iz auta ? za sve skupa naručiti šlep transport i u autootpad.

  • рrčvarnica_1 21.05.2016.

    Komentar ti je totalnom bez veze. Nisi pokazao u čemu si ti to bolji ali je bitno pljuvati po nekome. Upravo si ti amater jer pojma o životu nemaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare