To je to što me zanima!

Rožić i Tadić: Ne idemo ni u jednu političku stranku

Bivši HSP-ovi zastupnici kažu kako još ne razmišljaju o kandidaturi na predstojećim izborima jer se žele posvetiti svojim obiteljima i znanosti
Vidi originalni članak

Ne prelazimo ni u jednu stranku niti smo s bilo kime o tome razgovarali, poručili su bivši HSP-ovi zastupnici Miroslav Rožić i Tonči Tadić, koji su početkom tjedna napustili HSP.
- Nemamo pravo na astronomske saborske naknade jer ćemo kao nezavisni zastupnici u Saboru biti svega nekoliko tjedana. Možda bi se trebalo zapitati ne podvaljuju li te gluposti o našim naknadama oni kojima je sve u životu i u politici - dodali su Tadić i Rožić. Kažu kako u ovom trenutku ne razmišljaju o kandidaturi na parlamentarnim izborima te se žele posvetiti znanstvenom radu i obiteljima.
- Za razliku od onih koji nas prozivaju i blate mi imamo karijere i izvan politike - zaključili su. Inače, Rožić je magistar biologije, a Tonči Tadić je doktor fizike te je radio kao viši znanstveni asistent na institutu Ruđer Bošković.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plavapaca 27.09.2007.

    Živi bili pa vidjeli........Tako se jednom osladi u Saboru, mislim da ne odustaje tako lako

  • silvias 27.09.2007.

    dobro da ste izašli iz HSP-a,ali štete da se nećete kandidirati za iduće izbore,jer ste vi jedni od rijetkih koji su predstavljali narod a ne grijali stolice u saboru.

  • Nevenka 27.09.2007.

    Zao mi Rozica, skoro je u Saboru zavrsio drugi svjetski rat u svoju korist

Komentiraj...
Vidi sve komentare