To je to što me zanima!

Rudan oplela po Milanoviću, a on uzvratio: Vulgarno piskaralo

Predsjednik je u Facebook postu Vedranu Rudan nazvao polupismenim, vulgarnim piskaralom i dodao da ga je tištilo što ga do sada nije napadala, nakon što je ona za N1 kritizirala njega i njegove izjave
Vidi originalni članak

Vedrana Rudan u razgovoru za N1 oplela je po predsjedniku Zoranu Milanoviću te je rekla da je on jedan u nizu potpuno nekvalificiranih osoba koje se bave poslom s kojim nemaju veze. Nazvala ga je divljakom koji nije za Hrvatsku učinio ništa.

- On se usuđuje reći da udruga B.a.B.e ima ružno ime, ta udruga je čudo učinila za žene. Njemu govoriti bilo što je gubljenje vremena jer je taj čovjek potkapacitiran, intelektualno nevin, to je banalna fraza, ali ja u to iskreno vjerujem - poručila je oštro Rudan koja je komentirala i njegove izjave o glumicama. 

NASTAVAK SAGE Milanović napao Umu Thurman. Ili je brani. Nije sasvim jasno...

- Svako Milanovićevo dizanje ne vrijedi ni pet para, a kamoli jedan dolar i na svom sam blogu rekla da bi za Hrvatsku bio spas kad se on uopće ne bi dizao iz kreveta, nego da ostane u nejmu i hrče tamo do kraja amandata. Taj čudak i taj mačo divljak nam zaista ne treba. Ja nisam razočarana u Milanovića, nego u narod kojeg ga je izabrao. Ako Hrvatskoj treba takav karakter eto joj ga - rekla je, a na pitanje boji li se njegovog napada nakon tih izjava, rekla je da ne. 

OSUDILE IZJAVU PREDSJEDNIKA B.a.b.e. odgovorile Milanoviću: 'Nemamo namjeru trivijalizirati temu seksualnog nasilja'

Na Milanovićev uzvratni udarac nije trebalo dugo čekati. U nastavku prenosimo njegovu izjavu s Facebooka:

Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma.

Zoran Milanović, predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima.

 

Idi na 24sata

Komentari 300

  • Irving 18.06.2021.

    Malo je žena kao G-đa Rudan. Otvorena, iskrena..A ovi komentari govore puno više o komentatorima nego o Gospođi.

  • popular1234 11.02.2021.

    Predsjednik je pobijedio zahvaljujući protivnici.Mnogi su glasali protiv nje,izbora nije bilo.Umišljena veličina,trebao bi malo umanjiti svoje "ja" i ne sramotiti narod.

  • Omerta 1 11.02.2021.

    Ma meni je ona nekulturna alapača i to je to! Ma da je ne znam tko, tako se žena ne ponaša i gotovo, ružno je muške ćut kada ružno pričaju a kamoli ženu, Amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare