To je to što me zanima!

Rukovao se sa samoubojicom i bacio ga s mosta od 8 metara

Kina: Pregovarači su umirovljenog vojnika Laija zamolili da se popne na most uvjereni kako im može pomoći. On mu je pružio ruku i gurnuo ga s mosta
Vidi originalni članak

Na Youtubeu se pojavila snimka iz Kine na kojoj je slučajni prolaznik gurnuo samoubojicu s mosta. Deprimirani Chen Fuchao popeo se na vrh mosta u provinciji Guandong. Odlučio je počiniti samoubojstvo. 

Obzirom da je dugo sjedio na mostu građani su nazvali policiju, hitnu i vatrogasce. Pregovarači su ga uvjeravali da se spusti s mosta i odustane od samoubojstva. Tada je naišao umirovljeni vojnik Lai Jiansheng (66). Pregovarači su ga pustili na most uvjereni kako bi im on mogao pomoći. 

Kratko je razgovarao sa samoubojicom, stisnuo mu ruku i gurnuo ga preko mosta. Chen je pao na madrac za spašavanje. Prevezli su ga u bolnicu jer je izvrnuo zglob i ozlijedio leđa. Samoubojica će dobiti kaznenu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira, a Lai za namjerno izazivanje ozljeda, piše BBC.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zvončica1 05.05.2012.

    pa što sad?...Riješio je problem brzopotezno.

  • RedLioness 05.05.2012.

    Ma čovjek je super posao odradio! Danas svi nešto sve rade u rukavicama..daaj bježi, samoubojica se garant tako sasrao da neće sigurno ponovit ;) možda čak tuži ovog vojnika zbog duševne boli hahahah kako to ide u današnjem svijetu (kao što rekoh, u rukavicama), još bi samoubojica i mogao dobit odštetu :D

  • Stelex 04.05.2012.

    Izgleda da i u Kini repriziraju "Smrtonosno oružje" kao i kod nas pa se ovaj "slučajni prolaznik" malo zaigrao !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare