To je to što me zanima!

Rumunjski džepari godinu i pol krali novčanike po tramvajima

Troje rumunjskih državljana operiralo je od 16. lipnja 2019. na području Centra i Medveščaka, gdje su, navodno, građanima u tramvajima ili na stajalištu krali novčanike s novcem i bankovnim karticama
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je dvije žene i muškarca iz Rumunjske za koje sumnja da su od ljeta 2019. krali novčanike po tramvajima i stajalištima i potom podizali novac s bankomata, oštetivši žrtve za 37 tisuća kuna.

Osumnjičene žene od 60 i 39 godina i 41-godišnjaka policija tereti za 13 krađa i računalnih prijevara od čega je šest ostalo u pokušaju.

I DALJE U PRITVORU Podigli optužnicu: U Baranji je izbo djecu stolarskim alatom

Troje rumunjskih državljana operiralo je od 16. lipnja 2019. na području Centra i Medveščaka, gdje su prema policijskoj sumnji građanima u tramvajima ili na stajalištu krali novčanike s novcem i bankovnim karticama.

Novac su podizali na obližnjim bankomatima nedugo nakon krađe, utvrdila je policija koja je osumnjičene predala pritvorskom nadzorniku, uz posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sprangija 17.12.2020.

    2019 u Njivicama na Krku operirala je takodjer ekipa iz Rumunjske vidio sam kako su zbunarili par torbi maski za ronjenje s plaze dok su se ljudi kupali,i to na plazama di je ostro kamenje i da ih vidis kako te kradu ne mozes brzo izac iz vode jer je ostro za hodat,sva sreca pa sam na vrijeme skuzio pa izasao iz vode,tocno se kuze njuske da nisu odavde zemljana boja lica krivi nosevi

  • 16.12.2020.

    važno da policija gleda jel imaš masku

  • arow 16.12.2020.

    Normalno je kad nam u zemlji boravi tko zeli i koliko zeliNormalno takvi nisu niti prijavljeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare