To je to što me zanima!

Ruše hotel Marjan, bager je na vrhu: Od starog hotela zbog nove regulacije neće ostati ništa

Za projekt arhitekture hotela Marjan zadužen je Studio 3LHD iz Zagreba, a za interijer hotela Lissoni Architettura iz Milana, s kojima je Adris realizirao i gradnju Grand Park hotela u Rovinju
Vidi originalni članak

Rušenje starog hotela Marjan traje već mjesecima. Radi se o kopletnoj rekonstrukciji hotela, a od starog hotela zapravo neće ostati ništa jer su se u međuvremenu promijenili standardi pa nove sobe moraju imati veću visinu nego stare, piše Dalmatinskiportal.

Za projekt arhitekture hotela Marjan zadužen je Studio 3LHD iz Zagreba, a za interijer hotela Lissoni Architettura iz Milana, s kojima je Adris realizirao i gradnju Grand Park hotela u Rovinju.

ČEKA SE ODLUKA ISTRAŽNOG SUCA Detalji afere Murter: Posao su dogovarali u jednom hotelu, Pripuz je želio graditi kamp...

Hotel Marjan će po završetku rekonstrukcije imati pet zvijezdica. Čak 285 smještajnih jedinica će se rasprostirati na ukupno 15 etaža: od podruma, preko prizemlja koje zajedno s dva kata i krovnom etažom čine bazu hotela, te vertikale tornja.

Toranj će zadržati postojeću visinu i u njemu će se nalaziti isključivo smještajne jedinice. U podrumu će biti smještena garaža s 285 parkirnih mjesta.

Investicija je vrijedna 100 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • D. J. 007 03.12.2023.

    A što ovaj Adris -Maistra imaju para a place su nikakve.

  • Suštinu u prvi plan 01.12.2023.

    Di su slike makete budućeg hotela?

  • ALLinONE!! 01.12.2023.

    Pa jel moraju srušiti baš svaki kat, možda svaki drugi, pa bi dobili na visini

Komentiraj...
Vidi sve komentare