To je to što me zanima!

Rusi bijesni: Ukrajina raketama Storm Shadow pogodila ključni most na Krimu. Most je oštećen

Vladimir Saldo, guverner Hersona kojeg je imenovala Rusija, rekao je da je cesta oštećena, ali nema izvještaja o žrtvama. Rekao je da su projektili Storm Shadow vjerojatno korišteni za napad...
Vidi originalni članak

Ukrajina je raketom pogodila most Čongar koji povezuje dijelove regije Herson pod ruskom kontrolom s poluotokom Krimom, zbog čega je promet preusmjeren, rekli su u četvrtak dužnosnici koje je imenovala Rusija u obje okupirane regije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vladimir Saldo, guverner Hersona kojeg je imenovala Rusija, rekao je da je cesta oštećena, ali nema izvještaja o žrtvama. Rekao je da su projektili Storm Shadow vjerojatno korišteni za napad.

Guverner okupiranog Krima, Sergej Aksjonov, rekao je da stručnjaci ispituju lokaciju kako bi utvrdili kad bi se promet preko mosta mogao nastaviti.

ČLANICE EU POSTIGLE DOGOVOR Dogovoren 11. paket sankcija protiv Rusije: 'Ovo će zadat novi udarac Putinovom ratnom stroju'

Poznat kao "vrata Krima", most Čongar jedan je od nekolicine mostova koji povezuju Krim, koji je Rusija ilegalno pripojila 2014., s kopnom.

Mostovi predstavljaju alternativu uskoj prevlaci koja povezuje poluotok i kontinent.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

UBIJANJE CIVILA Ruski istražitelj: Više od 30 ukrajinskih 'nacionalista' osuđeno je zbog zločina

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Koronaš. . 22.06.2023.

    Ukrajinski barbari ruše i uništavaju, šalju dron na studente, rakete na poljoprivrednike, unišavaju plinovode, brane, mostove...

  • Druga Proleterska 22.06.2023.

    Ukrajinskoj fašistićkonacistički bandi mora da ide veoma loše , kad se hvali sa rušenjem svojih mostova i svoje infrastrukture . Kako stvari stoje i vi Hrvati ćete platiti obnovu !

  • Druga Proleterska 22.06.2023.

    Usput . zašto je blokirano davanje komentara na Rat u Rusiji . Mora da vam ide u gusto , kad ne primate mišljenja , koje vas izluđivaju , pa ne možete pribrano lagati ! Živela majka Rusija na vjeke vjekova . Smrt svim neprijateljima Rusa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare