To je to što me zanima!

Rusi potvrdili na društvenim mrežama da ratuju u Ukrajini?

Jedan je ruski vojnik na Instagramu objavio svoje fotografije iz istočne Ukrajine, a drugi se pak na stranici “VKontakte" pohvalio da je dovezao rakete u Ukrajinu
Vidi originalni članak

Ruski vojnici su na društvenim mrežama izgleda potvrdili ono što se već duže vrijeme nagađa. Pohvalili su se naime, da se nalaze u istočnoj Ukrajini. 

Iako ukrajinske vlasti već mjesecima tvrde da ih Rusija napada i da naoružava proruske separatiste, Rusija je to svaki put demantirala. No kako sad piše Bild u srijedu je na Instagramu pronađena fotografija 24-godišnjeg ruskog vojnika Aleksandra Sotkina. On se pohvalio selfijima koji su prema GPS podacima snimljene u istočnoj Ukrajini koja je pod nadzorom separatista. Osim njega Mihail Čugunov, ruski vojnik se na sada zatvorenoj stranici “VKontakte” pohvalio da je dovezao raketni sustav u Ukrajinu. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • baltazarrr 03.08.2014.

    Otkririli ste "toplu vodu" pitam se tko je uopće sumnjao da Rusi ne ratuju u Ukrajini??

  • SAINT 03.08.2014.

    Sad će dotični vojnici nestat.

  • alegreto 03.08.2014.

    Trebalo bi zakonom zabraniti uzimanje društvenih mreža gdje svatko može otvarati fake profile i postavljati kojekakve slike, za relevantne dokaze. Ups, ostadoše Amerikanci bez argumenata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare