To je to što me zanima!

'Rusi pucaju preko ukrajinske granice, donijet će još oružja'

Amerikanci tvrde kako obaviještajci imaju dokaze da su Rusi nabavili oružje. Tvrde kako Rusi pucaju preko granice te da planiraju donijeti još jače oružje u Ukrajinu
Vidi originalni članak

Amerikanci tvrde kako imaju dokaza da su Rusi pucali preko granice gađajući ukrajinske vojne ciljeve. Također, Rusija planira donijeti još jače i moćnije rakete proruskim separatistima, tvrdi State Department.

Izvješće State Departmenta stiglo je tjedan dana nakon što je malezijski avion s 298 ljudi oboren u Ukrajini. Svi su poginuli u nesreći. Rusija konstantno opovrgava da su njihove rakete srušile malezijski avion. 

Nizozemski premijer poslao je 40 nenaoružanih policajaca kako bi istražili mjesto nesreće. Traže način kako da ga osiguraju, piše BBC.

Amerikanci su uvjereni kako je let MH17 oboren raketama iz sustava BUK koje su proruskim separatistima nabavili Rusi. Imaju dokaze od obavještajnih službi.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Human Rights Watch optužuju Ukrajinsku vojsku za ratni zločin protiv civila; uporaba balističkih raketi ciljanih na Lugansk, grad veličine Zagreba, ali i žestoko bombardiranje mjesta rušenja Malezijskog Boinga čime u poptuma da rade svoj posao: http://www.hrw.org/news/2014/07/24/ukraine-unguided-rockets-killing-civilians !!!!!...

  • DamirIlic_1 30.07.2014.

    U Ukrajini opća mobilizacija za rat. Žene straju živi zid i ne daju da vojska nasilno otima njihove sinove i muževe i šalje ih u borbe na istok. Ne žele da im sinovi i muževi ginu zgog oligarha iz ijeva :https://www.youtube.com/watch?v=p3J-v-fr4Y0 !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare